VIDEO Totul despre colegii mei | Detalii din vestiarul Stelei: cine e jucătorul care se bătea cu bodyguarzii lui Becali şi care era intelectualul echipei!

30 dec 2016 33103 afişări Comentează şi tu ProSport Live
VIDEO Totul despre colegii mei | Detalii din vestiarul Stelei: cine e jucătorul care se bătea cu bodyguarzii lui Becali şi care era intelectualul echipei!

Nana Falemi, fost jucător al Stelei în perioada 2000-2005, a realizat o caracterizare spumoasă a foştilor săi coechipieri. Invitat la ProSport LIVE, Falemi spune că punea în scenă veritabile scene de MMA cu Hamutovski, iar portarul bielorus avea obiceiul de a se lua la trântă chiar şi cu gărzile de corp ale patronului Gigi Becali. La polul opus se afla Boştină, un tip care îşi dedica lecturii timpul liber pe care îl avea.

Mutică - vorbea extraordinar de mult. Şi-a luat o maşină, apoi a schimbat jantele care cred că costau mai mult decât maşina. Era patru jante şi o maşină

Falemi - nu prea ţinea la caterincă atunci când era la antrenamente

Opriţa - avea fentele lui, i se zicea "Bobină" din pricina unei scheme pe care o făcea. Puteai să-ţi pui baza în el, glumea tot timpul

Boştină - un băiat mai retras, îi plăcea să citească. Aveam discuţii legate de gramatică şi literatură. Este un băiat educat

Hamutovski - am fost colegi de cameră. Din punct de vedere mental, tare ca o stâncă. Înainte de meciuri, ne băteam în cameră, MMA. Aşa ne încălzeam. Se lua in glumă şi cu gărzile de corp ale lui Becali.

Vivi Răchită - îi plăcea foarte mult să dea "diagonale". Când prindea o minge dădea o diagonală, şi din vestiar dacă se putea. Era de şcoală veche.

Aliuţă - era bijuteria centrului de copii şi juniori. Se oprea Hagi să-l vadă la antrenamente. Când a venit la Steaua, a început direct cu caterinca. Au mai încercat şi alţii să facă glume cu mine, dar le-am zis să o lase mai uşor. Noi ne cunoşteam de la copii şi juniori. Mă minuam pe teren de ce poate să facă. Îmi spuneam că era uşor fotbalul, îi pasam lui şi gata.

Florentin Dumitru - îi spuneam "Ciuşcă". Întotdeauna Piţurcă ni-l dădea exemplu. Un pic cam închis în el, dacă nu avea chef să vorbească, nu vorbea cu nimeni. Putea să-l sune Piţurcă sau oricine.

Claudiu Răducanu - mă suna de la Craiova să-l ajut să-şi rezolve problemele. E prietenul meu de suflet. Avea încredere în mine, nu suna pe nimeni din Craiova, mă suna pe mine. "E oportunist, spre deosebire de Mutu, raza lui acţiune era în 16 metri", asta i-am spus scouterului lui Espanyol despre el.

Pompiliu Stoica - era un jucător care evolua mai bine după ce ţipa Piţurcă la el. Era vesel, îi plăceau poantele

Mirel Rădoi - voiai să-l ai în echipă pentru că era foarte curajos şi ţinea tot timpul de minge. Ajunsese la un moment dat la un nivel foarte bun şi putea să joace la orice echipă din Europa.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.