VIDEO | Rădoi, atacat de fostul antrenor al lui Papp: "Trebuia făcut un compromis în cazul lui Tamaş" Care sunt greşelile care au costat-o pe Steaua calificarea

6 aug 2015 1927 afişări ProSport Live

Paul Papp a prins o seară dezastruoasă la Belgrad, fundaşul în vârstă de 25 de ani ieşind în evidenţă prin greşelile care au dus la golurile celor de la Partizan. Fostul său antrenor de la Vaslui, Viorel Hizo, spune că nu doar jucătorul trebuie tras la răspundere pentru ratarea calificării. Hizo dă vina şi pe Mirel Rădoi despre care spune că a greşit înaintea returului cu Partizan odihnind o mare parte dintre jucătorii titulari.

De asemenea, Hizo punctează că Rădoi ar fi trebuit să închidă ochii la escapda lui Tamaş şi să-l păstreze în lot pentru că Steaua avea nevoie de el în meciurile cu miză.

"Nu ştiu dacă Mirel Rădoi a făcut bine că a odihnit jucătorii înaintea returului, cel mai bun antrenament e jocul. Dacă acum acuzi oboseala, ce faci prin noiembrie dacă te califici în grupe? Şi eu când eram mai tânăr, încercăm să impun prin disciplină. Nu este cea mai bună soluţie, pentru că trebuie să-mi urmăresc obiectivul. Era bine dacă era păstrat Tamaş, trebuia făcut un compromis în cazul lui. Era foarte greu pentru Rădoi să reacţioneze după ce a rămas cu un om în minus. Era foarte greu cu ce avea pe bancă", a declarat Viorel Hizo la ProSport LIVE.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până joi, de la 10:00, pe www.prosport.ro!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.