VIDEO EXCLUSIV | Prinde contur! Dorin Goian, detalii despre modul cum se popularizează iniţiativa lui Ştefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă în Moldova: "S-a făcut un videoclip, ne dorim să se schimbe ceva!"

14 mar 2019 4340 afişări ProSport Live

Dorin Goian este unul dintre oamenii din fotbal care s-a alăturat iniţiativei omului de afaceri sucevean, Ştefan Mandachi, care va suspenda activitatea firmelor sale timp de 15 minute, pe data de 15 martie, la ora 15:00. Fostul fundaş de la FCSB vrea să-i fie alături şi să se implice serios în demersul omului de afaceri din Suceava. În direct la ProSport LIVE, Goian a vorbit despre această iniţiativă şi a dezvăluit prin ce trece de fiecare dată când face drumul Suceava - Bucureşti - Suceava.

"Greu, dar rezistă (n.r. - cum rezistă maşina). Aseară a ieşit şi videoclipul, aici s-a făcut şi un videoclip, vă recomand să-l ascultaţi. Este foarte ok, particip şi eu. Sunt nişte persoane din presa locală, tineri, care cu toţii ne dorim să se schimbe ceva în ţara asta vis a vis de autostrăzi, mai ales pe zona Moldovei, sper să aibă un impact mare şi să reuşim să convingem oamenii cu putere să dezvolte această zonă.

Mor foarte mulţi oameni pe aceste drumuri. Fac drumul Suceava - Bucureşti de foarte multe ori, vă spun sincer,  e foarte obositor, chiar dacă am o maşină mai puternică. Nu sunt vitezoman, dar tot timpul sunt de două ori mai prudent pentru că mă gândesc la faptul că ar putea cineva din faţă, care nu este atent, să intre în mine şi să se întâmple ceva.

Sunt doi fraţi gemeni, Andrei şi Ştefan. Oameni cu capul pe umeri, oameni de afaceri care au luat-o de jos şi acum au ajuns şi au dezvoltat acest lanţ de restaurante, hoteluri în Suceava. Oameni care vor să facă ceva. Mai ales în zona Bucovinei. Iniţiativa lui nu poate fi decât de lăudat, m-am întâlnit cu el acum câteva zile, am discutat. Am spus că voi încerca să fiu alături de el cât mai mult. Ideea mi s-a părut genială, cred că a avut un impact fenomenal. Acum, sperăm să avem şi rezultatele aşteptate", a spus Dorin Goian, în direct la ProSport LIVE, joi dimineaţa.

Provocat să facă acest gest, fostul internaţional Dorin Goian, în prezent antrenor la echipa din Liga 3 Bucovina Rădăuţi, a răspuns pozitiv şi i-a provocat la rândul său pe foştii colegi de la Steaua, George Ogăraru, Florin Lovin şi Andrei Cristea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.