Totul despre colegii mei | Dezvăluiri din vestiarul Rapidului: "Am dat maşina unei fete din club, mă omoară domnul Copos". Care e secretul lui Teixeira şi cine venea cu "topoarele"

2 apr 2019 6815 afişări ProSport Live

Prezent în studioul ProSport Live, Ovidiu Herea a acceptat provocarea noastră şi a participat la jocul "Totul despre colegii mei". Care sunt cele mai de preţ momente pe care le-a trăit alături de Dan Alexa, Rui Duarte sau Vladimir Bozovici? Aflăm chiar de la Ovidiu Herea.

Marcos Antonio: La primul antrenament am avut un contact fizic cu el şi m-am lovit ca de un stâlp. Nici măcar nu l-am clintit. Era un tip foarte liniştit, foarte muncitor, nici nu-l simţeam în vestiar. Venea, îşi făcea treaba, pleca acasă.

Sabin Sburlea: Este prietenul meu, am mai ţinut legătura cu el. Era un tip foarte fashionist, îi plăcea să se îmbrace foarte bine.

Virgil Drăghia: Am foarte multe întâmplări cu Virgil. Mergeam împreună la antrenament. Stăteam amândoi în aceeaşi zonă, îl luam mereu cu maşina. Un tip foarte glumeţ, care făcea atmosferă foarte bună în vestiar. Chiar dacă era copil pe atunci.

Ovidiu Burcă: Am jucat cu el la FC Naţional, era foarte profesionist, venea cu o oră înainte de antrenament. Era un tip care avea toate lucrurile aranjate, un tip mai tipicar.

Cassio Vargas: La început nu prea se lipea la gol, nici la antrenament nu reuşea să înscrie. Era blocat din punctul ăsta de vedere. După a reuşit să înscrie patru goluri în două etape de campionat. Era foarte bucuros după.

Dan Alexa: Treceai mai greu de Marcos Antonio. Dan Alexa era cu alunecările, cu topoarele. Am o amintire cu Dan Alexa. Stăteam la masă împreună şi noi mâncam foarte mult caşcaval pane, cu ceapă, cu roşii. Când a ajuns antrenor, a scos caşcavalul pane, n-a mai dat la jucători, chiar dacă mânca câte patru-cinci bucăţi la masă.

Ciprian Deac: Un tip foarte profesionist. Îi plăcea foarte mult să facă abdomene. Când prindea câte o pauză, chiar şi în timpul antrenamentului, făcea abdomene.

Rui Duarte: Întârzia mereu la pregătire. Noi începeam pregătirea, el venea în al doilea cantonament. Eram foarte supăraţi pe el. Zicea că are probleme cu soţia, cu căţelul, cu purcelul... Venea cu o săptămână înainte să înceapă campionatul, iar noi eram foarte supăraţi. Dar, când intra în teren, ne ajuta foarte mult şi automat ne treceau supărările.

Filipe Teixeira: Un tip foarte profesionist, are un preparator fizic pe care îl plăteşte el şi cu care face antrenamente separate. E român, parcă Ionuţ îl cheamă. Lucrul ăsta se vede.

Vladimir Bozovici: Am o groază de întâmplări cu el. Am câştigat un meci sau se terminase turul şi am ieşit în club. El era un tip care se distra foarte mult. Am plecat acasă şi trebuia să luăm maşina şi nu mai era maşina acolo. Şi îl întreb ce s-a întâmplat. El zice: "Fratele meu, am dat maşina cadou la o fată. Era maşina de la club. Mă omoară domnul Copos! Caut-o pe fata aia să luăm maşina înapoi."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.