VIDEO ProSport Raport | Ştucan şi Voinea despre gestul ce îi poate aduce lui Suarez o suspendare fără precedent în istoria fotbalului

25 iun 2014 350 afişări ProSport Raport

ProSport Raport este în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00, în direct şi în exclusivitate pe www.prosport.ro.

În fiecare zi, jurnaliştii noştri analizează cele mai fierbinţi subiecte ale zilei, astfel că emisiunea de azi, găzduită de Costin Ştucan şi Cristian Voinea, abordează cu precădere Campionatul Mondial. Gestul lui Suarez de ieri a fost dezbătut pe larg, muşcătura aplicată lui Chiellini putând să-i aducă atacantului uruguayan o suspendare de doi ani din competiţiile internaţionale.

Nu în ultimul rând, ProSport Raport a prefaţat şi cele mai importante meciuri ale zilei, confruntările Nigeria - Argentina şi Ecuador - Franţa.

Nu rata emisiunea!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.