ProSport Raport VIDEO | Nenciu şi Voinea au discutat despre eşecul Spaniei de la CM, dar şi despre accidentarea Simonei Halep

19 iun 2014 778 afişări ProSport Live

ProSport Raport e în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00, în direct şi în exclusivitate pe www.prosport.ro.

Jurnaliştii noştri analizează cele mai fierbinţi subiecte ale zilei, astfel că emisiunea de astăzi, găzduită de Andru Nenciu şi Cristian Voinea, a analizat în principal Campionatul Mondial şi dezastrul Spaniei. Ibericii au părăsit ruşinos competiţia supremă, dar acesta este doar sfârşitul generaţiei lui Casillas şi Xavi. "Furia Roja" are toate argumentele să revină în forţă în viitorul apropiat, acest rezultat dezamăgitor fiind doar punctul de plecare spre o altă eră.

Nu în ultimul rând, cei doi ziarişti au tratat pe larg accidentarea Simonei Halep, dar au prezentat şi ultimele informaţii din primul cantonament al Stelei, din Italia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.