PROSPORT LIVE | Marian Drăgulescu a dezvăluit de ce a plecat de la Dinamo la Steaua. Ce planuri are pentru Jocurile Olimpice de la Rio

22 ian 2016 5204 afişări ProSport Live

ProSport LIVE,  în fiecare zi, de luni până vineri, singurul talk-show  pe teme sportive din online-ul românesc.

Andru Nenciu l-a avut invitat special în această dimineaţă pe Marian Drăgulescu, octuplu campion mondial. Vezi în player-ul video de ce a ales să treacă de la Dinamo la Steaua, ce planuri are pentru Jocurile Olimpice de la Rio şi care este situaţia cu scandalul primelor.

-Nu a fost foarte grea această trecere de la Dinamo la Steaua, pentru că fac acelaşi lucru, gimnastică. Normal că vreau şi eu susţinere, să am un club în spate care să mă susţină. La Steaua e foarte OK acum. Se poate discuta cu ei, mă ajută în măsura în care pot. Îmi place foarte mult că există o deschidere maximă.

-A fost foarte greu să revin la forma sportivă la care mă oprisem. Dar pauza a fost de bun augur. Mă simt mult mai bine şi din punct de vedere medical. M-am reapucat de gimnastică pentru a cuceri medalia olimpică la JO de la Rio, este singura care îmi lipseşte din palmares.

-Cei care au fost alături de mine când am decis să mă reapuc au fost soţia mea, Corina, şi socrul meu. Ei au sportul în sânge, sunt înnebuniţi după performanţă. Au crezut în mine încă de la început şi au venit cu mine să mă susţină. Mă bucură faptul că am acasă un suport foarte mare. Ulterior, am primit sprijinul din partea FRG, COSR, clubului Steaua. Mă bucur că au avut încredere în mine”,
a declarat Marian Drăgulescu la ProSport LIVE.

Toate declaraţiile sunt în player-ul video!

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi Andru Nenciu, alături de invitaţii săi, vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.