"Lui Adi nu-i plac lucrurile simple..." Andone despre venirea lui Mutu la Dinamo şi un "plan" pentru viitor: "Facem rocadă". VIDEO

13 oct 2016 6166 afişări ProSport Live

Ioan Andone salută numirea lui Adrian Mutu în funcţia de manager general al clubului Dinamo, dar avertizează că fostul atacant va avea nevoie de timp pentru a se adapta noului rol.

Andone spune că Mutu se va implica 100% la Dinamo după ce îşi va termina cursurile efectuate la şcoala de antrenori şi glumeşte precizând că în viitoru e posibil să facă "rocada" cu "Briliantul": el să devină conducător la Dinamo, iar fostul atacant să preia banca tehnică.

"Nu simt presiune, eu îmi fac meseria cum ştiu mai bine. Le dau jucătorilor tot ce depinde de mine, dar un rezultat pozitiv se obţine în funcţie de mulţi factori.

Niciodată nu e uşor la Dinamo. Şi când câştigi un campionat la Dinamo, îl câştigi greu şi cu multe frământări. Nu e uşor. Aici e o presiune pusă de mass-media, de suporteri.

Am vorbit cu Adrian Mutu, da. El acum e cu şcoala de antrenori, pe care dacă a început-o ar fi bine să o termine. Să îmi ia şi locul dacă e cazul, da... Facem rocadă.

O să vină la echipă, să-l prezinte domnul Negoiţă, după care ne vom aşeza la masă şi vom decide ce trebuie să facă fiecare. El a fost adus pentru personalitatea lui, e un tip inteligent şi trebuie văzut şi dacă îi place această meserie. Lui Adi nu îi plac lucrurile simple. E o chestie complicată să fii manager general. Va avea nişte atribuţii clare trasate de patronul clubului
", a declarat Ioan Andone la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.