EXCLUSIV | Un om de fotbal a dat o declaraţie care-i va "încinge" pe fani: "Suntem singura echipă care nu are suporteri de rezultat. Uitaţi-vă ce se întâmplă la Dinamo şi FCSB!"

5 mar 2019 10038 afişări ProSport Live

Între galerii există rivalitate şi dorinţa de a-şi arăta supremaţia, ultraşii, cei din peluză, urând "suporterii de rezultat", adică fanii care-i susţin pe favoriţi doar atunci când câştigă. În acest peisaj, la ProSport LIVE, Florin Manea, impresar şi un rapidist înfocat, a făcut o declaraţie dură.

"Nu ştiu cum va fi stadionul, dacă se renunţă la pistă, dar aşa cum ştiu suporterii...Cu Progresul Spartac am avut o mie de fani. Când o să fie stadionul nou, o să jucăm cu casa închisă meci de meci, mai ales dacă ajungem în Liga 1", a spus Florin Manea la ProSport LIVE.

Impresarul a tras apoi o concluzie care nu va fi pe placul rivalelor Dinamo sau FCSB: "Suntem singura echipă din România care avem suporteri nu în funcţie de rezultat, că majoritatea echipelor au unii în funcţie de rezultat. Dacă nu merge echipa, nu vin la stadion. Uitaţi-vă şi la Dinamo, şi la FCSB, dacă nu au rezultate sau joacă împotriva Chiajnei..."

Manea a venit şi cu exemple. "Noi am avut 11.000 de fani la meciul cu Înainte Modelu, avem 3-4000 cu Chişcani, cu echipe din astea care pentru Rapid, ca şi nume, e ruşinos să joace cu ele. Suporterii noştri sunt adevăraţi. Vă daţi seama că pe un stadion nou, totul frumos, curat, să mai fie echipa şi-n Liga 1, o să fie full", a încheiat Florin Manea.

Rapid joacă acum în Liga a 3-a, Seria a II-a, şi e lider:

  • 1. Rapid 38
  • 2. CS Afumaţi 35
  • 3. Unirea Slobozia 34

Conform lpf2.ro, echipele cu cea mai ridicată medie a spectatorilor sunt:

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.