EXCLUSIV | Un nume cu greutate din fotbalul românesc sare în apărarea FRF: "Nu i-am bătut niciodată şi acum vrem 2-0"

21 nov 2018 1824 afişări ProSport Live

Fostul conducător al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, se declară mulţumit de evoluţia echipei naţionale din Liga Naţiunilor. Porumboiu spune că jocul s-a schimbat foarte mult faţă de perioada lui Daum, iar viitorul arată bine.

"Lucrurile bune sunt evidente, nu stridente. E evident că echipa joacă mult mai bine decât în perioada lui Daum. Trebuie să vedem rezultatele directe cu naţionala Serbiei. O echipă care a fost la Campionatul Mondial şi care are un lot superior. Ne-am fi calificat dacă eram la egalitate cu Serbia. Ne costă foarte mult lipsa spectatorilor. Când joci fără spectatori e ca o nuntă fără lăutari.

Semnalele sunt bune şi cred că ar trebui să privim cu optimist. Avem spatele asigurat cu jucătorii de la tineret. Am mai spus şi îmi place să repet treaba asta: nucleul de jucători de la tineret e o certitudine că drumul echipei naţionale este asigurat cu jucători de valoare. Minusurile nu sunt stridente. Chiar dacă am câştigat cu şansă, jocul a fost plăcut şi nu văd motive de îngrijorare.

Până la urmă scopul a fost atins: victoria. Dacă egalau ce mai spuneam? S-au bucurat pentru cele trei puncte, care se adună în zestrea noastră. Cel mai mult contează victoria. Era bine să fie 2-0, dar bine e că am câştigat. Până acum nu i-am bătut niciodată şi acum vrem să-i batem cu 2-0. Eu aşa văd lucrurile", a spus Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Rezultatele României în prima ediţie a Ligii Naţiunilor:

  • România - Muntenegru 0-0
  • Serbia - România 2-2
  • Lituania - România 1-2
  • România - Serbia 0-0
  • România - Lituania 3-0
  • Muntenegru - România 0-1
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.