EXCLUSIV | Se completează puzzle-ul tranzacţiei de la Dinamo: "M-am întâlnit cu Negoiţă! E vorba de oameni care au investit în Premier League"

29 mar 2018 6875 afişări ProSport Live

Omul care le-a promis dinamoviştilor că va aduce un grup de investitori din străinătate, Adrian Thiess, susţine că persoanele respective sunt oameni cu rezonanţă în fotbalul mondial.

"Am un deja vu. Dacă vrei să faci un bine, spune-le lucrurilor pe nume! Te foloseşti de numele lui Ţiriac. Am vorbit cu Badea, care mi-a spus că a vobit acum câţiva ani cu Ţiriac. El a spus că nu vrea să se implice! Are turnee pe la Madrid, ce să caute aici? Mâine apare şi Sultanul din Brunei în acest ONG. Investitorii de care mă ocup eu sunt din mai multe ţări, ţări civilizate. Nici măcar în Ucraina sau Belarus nu se întâmplă manţocăriile astea. Nu-i goneşte Dinu! Evident că am vorbit cu Ionuţ Negoiţă, ne-am întâlnit, am mai discutat şi ieri. Sunt oameni care au fost investitori în Premier League... oameni cu rezonanţă în fotbalul mondial", a spus Thiess, la ProSport Live.

Fost jucător şi antrenor în "Groapă", Cornel Dinu pune la îndoială afirmaţiile lui Thiess, în timp ce omul care a organizat amicalul dintre Dinamo şi Barcelona în 2012 îi răspunde lui "Mister" cu aceeaşi monedă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.