EXCLUSIV | "Să vii la mine să-ţi dau un Bentley!". Momentul care l-a marcat pe Florin Tene: "Bă, dă-mi măcar o roată!". Ce s-a întâmplat

27 feb 2019 6551 afişări ProSport Live

Florin Tene şi-a pus amprenta pe fotbalul din Golf, în perioada petrecută acolo, iar în direct la ProSport Live a rememorat o întâmplare amuzantă. După ce a ajutat un portar de rezervă să ajungă titular în naţională, jucătorul s-a ales cu un Bentley din partea prinţului, iar el s-a ales cu o strângere de mână.

"Patronii din Golf sunt şeicii sau prinţi. Portarul pe care l-am antrenat eu în Arabia Saudită era al patrulea din lot. După ce l-am antrenat eu trei, patru luni, a ajuns la naţională şi într-o zi a venit prinţul şi zice: <<Bravo, aşa îmi place. Să vii la mine, vreau să-ţi dau un Bentley>>. Lui, nu mie!

După stăteam şi mă gândeam: <<Bă, dar nu-mi dă şi mie o roată? Am contribuit şi eu>>. Şi i-a dat maşina! Bentley era. Ăştia sunt patronii acolo.

Într-o zi a venit cu maşina la antrenament şi zice: <<Coach, ce faci?>>. Şi iar m-am gândit: <<Bă, măcăr o roată meritam şi eu>>", a spus Florin Tene, la ProSport Live.

Portarul despre care vorbeşte Tene este Mohamed Al Shamsi. În trecut, într-un interviu acordat pentru ProSport, fostul internaţional a explicat cum l-a făcut pe Al Samsy să-şi atingă potenţialul maxim: 'I-am identificat atuurile şi nu m-am înşelat. Chiar râdea de mine prima oară când i-am spus: Puştiule, tu vei ajunge în scurt timp la naţională! Şi aşa a fost! Tot îmi zicea... <<Hey, coach, tu zici doar aşa, ca să-mi crească mie inima... >>. E o mare mândrie şi pentru mine şi cred că reuşesc să merg pe aceeaşi linie pe care am mers şi la Al Hilal, când l-am transformat pe Sudayeri în portarul numărul 1 al echipei, goalkeeper care a făcut saltul la echipa naţională."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.