EXCLUSIV | În premieră, Daniel Ghiţă a analizat prestaţia din ring a lui Cătălin Moroşanu şi a spus tot! Plusurile, dar şi marele minus al celui poreclit "Moartea din Carpaţi": "De aia, toţi zic: 'Mamă, ce tare e, ce bun e!'"

9 feb 2019 24886 afişări ProSport Live

Daniel Ghiţă, 37 de ani, un uriaş de aproape doi metri înălţime şi 116 kilograme, a intrat în lumea K1 în 2004 şi în scurt timp şi-a câştigat porecla de "Samuraiul Sălbatic". L-a provocat pe Cătălin Moroşanu pentru ca fanii să afle cine e cel mai bun greu din România şi până când marele meci ar putea avea loc, la ProSport LIVE, a expus plusurile şi minusurile rivalului.

"Moroşanu are 'inimă', merge la luptă, are croşee puternice şi am văzut acum că are şi low kick (n.red. - lovitură joasă). Aş putea să spun că a progresat, dar dacă lupta cu sportivi consacraţi. Ceea ce am observat la Moroşanu şi o spun cu toată sinceritatea este că am văzut numai luptători fioroşi, tatuaţi şi când s-au pus în gardă nici nu ştiau cum să stea", a tunat Daniel Ghiţă la ProSport LIVE.

Multiplul campion a detaliat. "Am dat o declaraţie la un moment dat, spuneam că luptă cu marocanul fără viză, unul care avea doi metri, dar nu ştia să stea în gardă. Am şi zis atunci: 'Schimbă adversarul că te faci de ruşine!'. După aceea l-a 'luat' pe unul de care nu am auzit în viaţa mea, unul Cuk, şi s-a terminat în cinci secunde meciul ăla.

Deci, nu pot să-i fac o evaluare pentru că şi-a ales adversari în faţa cărora el să câştige foarte repede şi atunci toţi zic: 'Mamă, ce tare e, ce bun e!'". Ghiţă s-a referit la adversarii lui Moroşanu, Otmani (Maroc) şi Ivo Cuk (Croaţia).

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.