EXCLUSIV | Discuţie incredibilă între şefii Astrei şi Budescu: "Ştii unde eşti, da?" / "La echipa a doua, ştiu!" Ce s-a întâmplat

20 ian 2016 80913 afişări ProSport Live

Constantin Budescu este unul dintre cei mai buni jucători români ai momentului, însă ca orice fotbalist de valoare are anumite capricii. Petre Buduru, preşedintele celor de Astra, a povestit la ProSport LIVE un moment petrecut în 2011 atunci când Budescu a preferat să joace pentru echipa a doua a clubului în loc să ţină cont de directivele conducerii.

"Pe Budescu l-am dat de vreo trei ori afară din lot. I-am spus şi lui şi am spus-o şi în faţa echipei. Să vă povestesc o întâmplare din 2011: l-am trimis la echipa a doua, a făcut un meci bun, şi-a revenit. I-am băgat pe toţi în cantonament, iar Budescu zice: 'Eu nu intru în cantonament' /  'Dacă nu intri, ştii ce te aşteaptă, eşti obligat'. A venit a doua zi. I-am zis: 'Ştii unde eşti, da?' /  'La echipa a doua!' / 'Bine, la revedere!'', a declarat Petre Buduru la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.