EXCLUSIV | Dezvăluiri cu privire la transferul lui Stanciu: "E vrăjeală! De asta sunt atât de multe secrete". Ce salariu ar avea, în realitate, mijlocaşul naţionalei

15 feb 2019 11850 afişări ProSport Live

Transferul lui Stanciu la Al Ahli a iscat o sumedenie de controverse. Impresarul jucătorului susţine că Stanciu ar încasa un salariu anual de patru milioane de euro, în timp ce agentul Florin Manea, spune că acese cifre sunt umflate foarte mult.

Florin Manea a comnetat situaţia sumei de transfer din cazul lui Stanciu. Impresarul spune că Stanciu ar încasa un salariu brut de circa 1 milion de euro: "Nu cred că ia un salariu de 2 milioane, cred că e vrăjeală. La Anderlecht a luat 450.000 de euro, păstrase 10 % din transfer, deci cred că transferul s-a făcut pentru 4.500.000 de euro. Impresarul lui Stanciu umflă preţurile. Eu cred că sunt minciuni. La Sparta lua 500.000 de euro, nu mai mult. În Belgia cred că 700.000 de euro. Sunt foarte multe taxe în Belgia. Dacă mă forţez aflu, dar nu mă interesez.

Eu cred că la arabi ia un milion de euro şi ceva, brut. Eu nu ştiu pe nimeni de la echipa aia să ia atâţia bani. Din gură pot să spun şi eu că iau 50 de milioane net. Să dea hârtia, să îmi spună şi mie şi vouă că suntem mincinoşi. Să spună, uite, s-au plătit 10 milioanee. Nu ştiu de unde atât de multe secrete, dar bănuiesc. Nu se vrea să se vadă pentru că ar fi dezamăgire totală. Eu sunt agent, duc jucătorii la echipe importante"
, a spus Manea, la ProSport Live.

Nicolae Stanciu a lăsat Sparta Praga pentru Al-Ahli, în această iarnă. Ademenit cu un salariu fabulos, Stanciu a părăsit Europa, iar impresarul susţine că suma de transfer se ridică la zece milioane de euro. Diferiţi oameni din fotbal suţin că Stanciu s-a transferat pe maxim şapte milioane de euro. Mai mult decât atât, se spune că impresarul, soţia lui Reghecampf, ar umfla suma de transfer.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.