EXCLUSIV | "Dacă eşti atât de bun, de ce nu te angajează nimeni?" Chirilă vs. Scutariu, în direct la ProSport LIVE. Răspunsul dat de antrenor | VIDEO

12 iun 2019 16188 afişări ProSport Live

Ionuţ Chirilă e liber de contract în acest moment, iar jurnalistul ProSport, Cristian Scutariu, a încercat să afle în cadrul emisiunii ProSport LIVE de ce Chirilă nu a mai antrenat în ultima vreme. Antrenorul a ezitat să ofere un răspuns concret, s-a limitat doar să spună că e posibil ca cineva să-l blocheze. Mai exact Mircea Lucescu.

Chirilă s-a autopropus la FCSB, pe când vicecampioana nu avea antrenor, dar nu l-a convins pe Gigi Becali (60 de ani), deşi era gata să garanteze cu credit în bancă, de 500.000 de euro, că va aduce titlul la gruparea roş-albastră, după patru ani de secetă.

Cristian Scutariu: Eu nu te contrazic atunci când vorbeşti despre etapele pe care le-ai parcurs. Dar am o întrebare: De ce nu te angajează nimeni din Liga 1?

Ionuţ Chirilă: Nu ştiu. Probabil nu au încredere în argumentele mele... sau poate că cineva nu vrea ca eu să antrenez în România.

Cristian Scutariu:Crezi că e o conspiraţie?

Ionuţ Chirilă: Sunt convins!

Cristian Scutariu: Hai să spune lucrurilor pe nume!

Ionuţ Chirilă: Citeşte interviurile mele din Gazeta Sporturilor, alea trei de acum un an de zile, şi vei afla răspunsul.

Andru Nenciu: Te referi la Mircea Lucescu?

Cristian Scutariu:Mircea Lucescu are interesul ca tu să nu antrenezi în România?

Ionuţ Chirilă: Te rog să citeşti interviurile mele din Gazeta Sporturilor. Acolo e răspunsul. Nu crezi că era normal ca eu să am şansa să antrenez Dinamo?

Cristian Scutariu: Nu sunt ironic, sunt foarte serios. De ce nu te angajează nimeni din Top 6 (n.r playoff) ?

Ionuţ Chirilă: Ştiţi care e dezastrul în fotbalul românesc? Proprietarii de cluburi dau managementul tehnic unor foşti jucători, care miercuri se lasă de fotbal şi joi devin antrenori. Fără niciun criteriu de competenţă în fapte.

Cristian Scutariu: Tu dai impresia că ai răspunsul, dar nu vrei să-l spui. Dacă tu ai acel răspuns şi cu toate astea nu vrei să-l menţionezi, am impresia că discutăm degeaba. Nu putem ajunge la o concluzie. Eu nu pot să cred că Mircea Lucescu te împiedică pe tine să antrenezi în Liga 1.

Ionuţ Chirilă: Eu prefer să tac din gură...

Cristian Scutariu: Asta e problema cu fotbalul românesc. Toată lumea preferă să tacă din gură.

Ionuţ Chirilă: Dacă facem o emisiune numai pentru chestia asta, vom discuta şi acest subiect.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.