De ce nu comentează Ilie Dobre meciuri de fotbal la televiziunile din România

31 ian 2019 5206 afişări ProSport Live

Ilie Dobre (65 de ani), fost comentator radio, a răspuns cu francheţe la ProSport LIVE, miercuri, la toate întrebările care i-au fost adresate şi de jurnaliştii ProSport, dar şi la cele venite de la telespectatorii emisiunii. 

Unul dintre prietenii emisiunii a ţinut să afle de ce jurnalistul cu peste 1.700 de partide comentate de la faţa locului nu are loc la nicio televiziune din România în contextul în care mai mulţi foşti colegi de-ai săi, printre care Adrian Soare, Cătălin Cârnu, Bogdan Pasăre sau Viorel Grigoroiu, sunt prezenţe constante la televiziunile din România. 

"Eu sunt creat pentru radio. La televiziune cred că aş fi reuşit, dar dacă nu am făcut asta de la început, e greu să o mai fac acum. În plus de asta, nu cred că televiziunile ar fi încântate să comentez, pentru că am stilul meu. Eu nu vreau nici să comentez în doi şi vreau să o fac de la stadion. Aş pune condiţii", a spus Ilie Dobre, la ProSport LIVE. 

  • Jurnalistul a devenit primul român care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate, în 2014 i-a fost acordat şi premiul "Omul Anului în Media", pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului şi a valorilor sociale în sport. Ilie Dobre a intrat în Cartea Recordurilor pentru transmisiunea directă la radio a unui gol fără respiraţie (35 secunde şi 6 zecimi) şi pentru transmisiunea directă la radio a unui gol cu o singură respiraţie (1 minut şi 8 secunde).
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.