Cum poţi porni toate alarmele dintr-un aeroport: "Ce aveţi acolo?" / "Arme!" VIDEO | Ana Maria Brânză a dezvăluit cum trec spadasinele de controale

1 nov 2016 33745 afişări ProSport Live
Cum poţi porni toate alarmele dintr-un aeroport: "Ce aveţi acolo?" / "Arme!" VIDEO | Ana Maria Brânză a dezvăluit cum trec spadasinele de controale

Vicecampioană olimpică în 2008 la spadă individual şi medaliată cu aur în 2016 alături de Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, sportiva de la CSA Steaua, Ana Maria Brânză Popescu a venit marţi la emsiunea ProSport LIVE.

Spadasina a relalat un moment amuzant ce a avut loc pe aeroport atunci când se pregătea să plece alături de colegele sale la o competiţie peste hotare. Una dintre fete a fost întrebată, la control, ce are în bagaj şi a răspuns senină: "Arme!". Confuzia care a declanşat panica în rândul vameşilor a fost imediat lămurită: sportivele au găsit un sinonim periculos pentru "spadă"!.

"Vameşii nu ne spun nimic, s-au obişnuit. A fost o situaţie amuzantă la un moment dat. Noi nu spunem tot timpul spadă, spunem arme. Ei bine, armele astea sună într-un fel. Una dintre colege a fost întrebată: 'Ce aveţi acolo?' / 'Arme!'. În momentul ăla, vameşul s-a albit la faţă. 'Staţi puţin, ce arme?'. I-a explicat şi s-a liniştit apoi. În general nu avem probleme", a declarat Ana Maria Brânză la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este e în direct pe www.prosport.ro şi pe Facebook, de luni până vineri, de la 10:00.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.