Cum le-a ţinut piept Ilie Dobre conducătorilor care puneau presiune asupra lui: "Le-am zis că altfel nu se poate"

9 feb 2019 1468 afişări ProSport Live
Cum le-a ţinut piept Ilie Dobre conducătorilor care puneau presiune asupra lui: "Le-am zis că altfel nu se poate"

Ilie Dobre e unul dintre cei mai renumiţi comentatori sportivi, motiv pentru care numeroşi oameni au încercat, în trecut, să-l corupă. Ilie Dobre a recunoscut că anumiţi conducători din fotbal i-au cerut să vorbească furmos despre echipele lor, dar comentatorul a spus de fiecare dată că nu poate lăuda o echipă care nu merită acest lucru.

Prezent în studioul ProSport Live, Ilie Dobre a vorbit despre presiunile care se făceau asupra sa: "Au fost câţiva conducători care îmi spuneau să comentez în favoarea echipei lor. Eu nu am acceptat, le-am zis că dacă joacă frumos, da, altfel nu se poate. Cu mine nu avea nimeni şanse. Comentam ce vedeam. Dacă echipa îmi plăcea, comentam, spuneam că joacă bine, dacă nu, nu", a spus Ilie Dobre, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.