Controversă iscată de Enache la ProSport LIVE | Dumitru Dragomir: "Mi-a plăcut în primul rând Enache, pentru că a avut capacitate de efort cum n-am văzut la un fotbalist" | Cristian Scutariu: "Să nu mai lăudăm un jucător care aseară şi-a bătut joc de echipa lui!"

16 aug 2017 4532 afişări ProSport Live

ProSport LIVE, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Claudiu Giurgea, despre remarcaţii săi din partida Sporting - FCSB 0-0, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a susţinut că a fost impresionat de Enache. Invitat în studio, jurnalistul ProSport, Cristian Scutariu, a intervenit prompt. Iată mai jos dialogul.

Dumitru Dragomir: Mi-a plăcut în primul rând Enache, în al doilea rând mi-au plăcut fundaşii centrali, în al treilea rând mi-a plăcut portarul, în al patrulea rând mi-a plăcut Teixeira şi pe primul loc l-aş pune pe Alibec. Enache mi-a plăcut mult pentru că a avut atâta putere şi capacitate de efort cum n-am văzut de mult la vreun fotbalist. A comis-o pentru că a muncit mult.

Cristian Scutariu:  "Să se ducă la atletism, vorba domnului Cornel Dinu, dacă e aşa de bun atlet".

Dumitru Dragomir:"Fotbalul de astăzi e mai mult atletism decât fotbal"

Cristian Scutariu"Pai e atletism în momentul în care arăţi ca Gareth Bale şi dai golurile pe care le dă Gareth Bale, dar Enache, ok, e un atlet bun"

Dumitru Dragomir:"Tati, fiţi atenţi aici ce vă spun, la orice echipă pleacă Enache, joacă uşor de tot"

Cristian Scutariu "Domnule Dragomir, ştiţi care este echipa la care pleacă Enache? Dacă are noroc se va duce la locul 6 în Azerbaidjan şi dacă n-are noroc, se va duce la Academica Clinceni. Sigur, e foarte bine să ne lăudăm fotbaliştii după un rezultat bun, dar nu putem să picăm în extrema cealaltă, să lăudăm un fotbalist care aseară şi-a bătut joc de echipa lui, ajungând singur cu portarul şi finalizând execrabil.

Dumitru Dragomir:"Nu mai vorbiţi aşa! Voi aţi jucat fotbal de vorbiţi aşa?"

Cristian Scutariu: "Extraordinar! Sunt critici de carte, domnule Dragomir, care n-au scris cărţi!"

Dumitru Dragomir"Un fundaş care face efortul ăla, de fuge 100 de metri, voi credeţi că mai are forţa necesară şi concentrarea necesară? Trebuie să fii fotbalist de talia lui Ronaldo ca să faci efortul pe care l-a făcut ăla, nici Ronaldo nu face efortul ăla".

Cristian Scutariu"Mi se pare extraordinar că lăudăm fotbalişti doar pentru efort!"

Dumitru Dragomir  "Sunt foarte puţini în lume care susţin efortul! Reţine ce spun! Toţi se sufocă, prin minutul 60 sunt sufocaţi. Ai văzut toată echipa lui Sporting, aveau nevoie de tuburi de oxigen! Vor avea un meci greu aici, un meci foarte greu, dar cu noroc şi cu efort, pentru că efortul nivelează valorile, alergătura nivelează valorile. Ratează Ronaldo, Messi, Neymar. Faptul că a putut să facă efortul acela şi să vină din fundaş drept şi să creeze acea fază, eu spun că sunt puţini în lume.  Messi şi Ronaldo costă milioane, ai noştri costă firfirici. Aşa că Enache costă 300.000, ăia costă 300 de milioane. Ce dracu, comparaţi coada vacii cu ştampila primăriei! Pentru efort sunt de felicitat, pentru rezultat sunt de felicitat!

FCSB a obţinut o remiză pe terenul lui Sporting, scor 0-0, iar calificarea se decide la Bucureşti! Am analizat prestaţia elevilor lui Dică şi şansele FCSB-ului din retur.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.