Astra anunţă că transferul lui Budescu se rezolvă astăzi: "În cursul acestei zile va lua o decizie!" Ce se întâmplă cu Enache

25 ian 2016 8844 afişări ProSport Live

Telenovela transferului lui Budescu îşi va afla finalul în cursul zilei de astăzi susţine Dani Coman, Oficialul celor de la Astra a declarat că mijlocaşul ofensiv are mai multe oferte, inclusiv din ţară, iar astăzi va lua o decizie finală în privinţa viitorului său.

În privinţa lui Enache, discuţiile cu Steaua s-au sistat, iar Dani Coman spune că suma oferită de roş-albaştri nu este una care să le ofere un comfort financiar giurgiuvenilor.

"Budescu are mai multe variante. Şi din Qatar şi din ţară, în cursul zilei de azi va lua o decizie. Poate rămâne şi la Astra, depinde de el. Dacă ar fi după mine, mi-aş dori să rămână la Astra. Sunt discuţii foarte multe cu Steaua, ştiu că îi doresc foarte mult pe Budescu şi Enache. Decizia le aparţine în totalitate. Enache a rămas la stadiul de discuţii cu Steaua, zilele următoare se va lua o decizie şi în privinţa lui. N-aş putea spune că ce ne oferă Steaua e o sumă care să ne ofere nouă stabilitate", a declarat Dani Coman la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.