VIDEO EXCLUSIV | Dialog GROZAV între Balaj şi un antrenor din Liga 1. Centralul, rugat de naşul său să închidă ochii la o fază: "Tu eşti Cristi Balaj. Cum să te suspende?"

22 feb 2017 6616 afişări Liga 1

Cristi Balaj a povestit, la ProSportLive, un episod din seria lungă de evenimente delicate din cariera sa din arbitru. Fostul central a avut nevoie de multă răbdare şi de o atenţie sporită la un meci între FC Botoşani şi FCSB, scor 0-2, în care a fost implicat şi naşul său, nimeni altul decât antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu.

Vaşvari a fost eliminat de Balaj, în minutul 85, pentru al doilea cartonaş galben, iar la finalul meciului Grozavu l-a luat la întrebări şi i-a sugerat că nu i s-ar fi întâmplat nimic dacă trecea cu vederea sancţiunea: “Leo Grozavu îmi este şi naş. Lumea nu ştie. Păi, la ultimul meci mi-a reproşat că, în minutul 85, am dat al doilea galben la Vaşvari, într-un meci cu Steaua, la Botoşani. A fost clar. Doar că el îmi spunea că dacă nu aş fi dat acel galben nimeni nu mi-ar fi reproşat nimeni. “Tu eşti Cristi Balaj, cine să spună ceva?”. I-am explicat că dacă nu dădeam al doilea galben se numea greşeală de arbitraj şi aş fi fost suspendat. Leo îmi spunea: “Nu există, Cristi! Tu eşti Cristi Balaj. Cum să te suspende pe tine?.

M-au suspendat, pentru că am greşit la meciul Dinamo – Astra, pentru un penalty acordat în mod nefericit, în care mi-am adus aminte senzaţia pe care o ai atunci când greşeşti. Este de 1000 de ori mai mare decât 100 de meciuri reuşite”, a declarat Balaj la ProSportLive. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.