Urmările scandalului de la Iaşi: "Mihalache mi-a zis că nu vorbeşte cu mine şi că pleacă de la echipă!" Ar putea reveni Prunea: "L-am apreciat ca sportiv şi preşedinte!"

25 iul 2017 3441 afişări Liga 1

Adrian Ambrosie, preşedintele celor de la CSM Poli Iaşi, a comentat în direct la ProSport LIVE situaţia tensionată de la clubul din Moldova. După meciul cu Gaz Metan, Ovidiu Mihalache şi antrenorul Flavius Stoican au avut o altercaţie, situaţia fiind analizată în Consiliul Director. Ambrosie a precizat că neînţelgerile dintre jucător şi antrenor nu au degenerat într-o altercaţie fizică şi a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 32 de ani i-a spus că vrea să plece de la echipă după ce a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată.

"Chiar acum sunt într-o şedinţă a Consiliului Director pentru a analiza acest caz. Nu vă pot spune exact pentru că nu am fost de faţă. Îl aşteptăm şi pe Mihalache la Consiliul Director. După meci, Stoican a mers în vestiar şi a încercat să-i încurajeze pe jucători. I-a spus şi lui Mihalache să ridice capul din pământ că urmează şi alte jocuri. El a replicat că nu poate face acest lucru pentru că este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei şi ar fi trebuit să joace. A fost un schimb de replici, dar nu a fost un conflict fizic. După care Flavius Stoican a decis să-l suspende pentru o perioadă nedeterminată.  În momentul în care eu mă îndreptam spre vestiar, Mihalache pleca. Mi-a zis că nu vorbeşte cu mine şi că pleacă de la echipă. Eu personal, nu aş fi de acord cu plecarea lui. Până la acest moment, atmosfera a fost foarte bună în vestiar. Ne-am dori ca această situaţie să se rezolve pe cale amiabilă", a declarat Adrian Ambrosie la ProSport LIVE.

Gruparea moldavă se confruntă şi cu alte probleme de ordin administrativ. Fostul preşedinte, Florin Prunea, vrea să fie repus în funcţie şi să revină la echipă. Ambrosie a declarat că această situaţie va fi analizată de avocaţi, dar nu exclude total o posibilă revenire a lui Prunea: "L-am apreciat, dumnealui a declarat că nu poate lucra cu mine".

"Am primit ieri nişte documente din partea Tribunalului Bucureşti prin care domnul Prunea cerea repunerea în funcţie. Am luat legătura cu o casă de avocatură, urmează să analizeze avocaţii şi apoi putem emite un punct de vedere. Nu am absolut niciun fel de problemă cu domnul Florin Prunea. L-am apreciat ca sportiv şi pentru ce a făcut ca preşedinte, dumnealui a declarat că nu poate lucra cu mine", a mai precizat  Adrian Ambrosie la ProSport LIVE 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.