Totul despre colegii mei | ProSport LIVE A fost odată "Gaşca nebună". Cine era jupânul vestiarului: "Ne era şi frică de el. "Bolt de România": "Nu-l prindeai nici cu pistolul". Plângăciosul şi norocosul | VIDEO

2 aug 2015 8271 afişări Liga 1
  • La ProSport LIVE, George Galamaz a fost protagonistul rubricii ”Totul despre colegii mei”. După ce fostul fundaş a intrat în focurile rubricii şi i-a descris pe coechipierii săi de la Urziceni, Dinamo şi Steaua, George a ajuns şi la un moment emoţionat. ProSport i-a prezentat o fotografie care-l înfăţişa alături de colegii săi de la Sportul Studenţesc.

Iată ce a spus Galamaz despre foştii săi coechipieri din "Gaşca nebună"

"Răzvan Stanca - portar foarte bun, printre cei mai buni portari cu mingea la picior. Calităţi extraordinare.

Ionuţ Mazilu - un jucător bulănos cum ne place nouă să spunem: dădea gol cu orice: cu genunchiul, cu călcâiul, cu orice - era acolo şi marca. Îl cunoaştem. A devenit antrenor.

Liviu Rusu - un fundaş stânga foarte bun, alerga foarte mult şi a devenit un preparator fizic - să sperăm că unul dintre cei mai buni.

Costin Lazăr - un jucător tehnic, un jucător care mereu se plângea pe vremea noastră, când la Sportul, când aveam 18 ani - aşa era, un jucător mai plângăcios, dar a devenit un jucător foarte bun, unul dintre liderii Rapidului şi un jucător de echipa naţională.

Constantin Secăreanu - era colegul meu din apărare care a fost o speranţă, dar, din păcate, nu a reuşit să facă pasul cel mare

Florentin Cruceru - a jucat o perioadă. Noi, din echipa asta, majoritatea, ne ştiam de la şase ani

Romeo Pădureţu - un tip din vechea gardă, să spunem aşa, era un tip foarte serios de care nouă ne era foarte frică. Ne era frică să discutăm cu el. Îl evitam.

Cristian Irimia - îl ştim cu toţii: a rămas memorabilă faza de la meciul cu Manchester United

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.