Şumudică, spumos ca de obicei! Ironii la adresa lui Borcea: "Vrei să te joci cu mingea, îţi sare în canin şi o spargi!" | VIDEO EXCLUSIV

25 mai 2017 6052 afişări Liga 1
  • În cadrul emisiunii ProSport LIVE, Marius Şumudică şi-a adus aminte de un episod amuzant din istoria fotbalului românesc. Mai exact, Cristi Borcea jucând tenis de picior.

"În fotbalul nostru sunt personaje care au impresia că le ştiu pe toate. Unii când vor să ţină mingea pe picior îşi dau cu ea în bărbie. Se mai întâmplă, unii vor să joace şi "pac", cad cu fileul, îi loveşte mingea, trebuie să-i dea bomboane ca să-i asculte."

"Eu mă bag la bugete? Nu! Nu ştiu, nu mă pricep. Vrei să te joci cu mingea şi îţi sare în canin! Te loveşte şi o spargi, că ai caninul ascuţit", a declarat Marius Şumudică laProSport LIVE.

În februarie 2007, într-un turneu de pregătire din Portugalia, Cristi Borcea juca tenis de picior cu alţi oficiali ai clubului Dinamo. Pe durata jocului de tenis, fostul acţionar din "Groapă" a rupt fileul, s-a lovit cu mingea în faţă şi în final a dărâmat gărduleţul de care era legat fileul.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.