O altfel de explicaţie pentru arbitrajul de la CFR - FCSB: "De ce a arbitrat Haţegan aşa? Îl chinuiesc amintirile. Ce, voi n-aţi iubit niciodată?"

22 sep 2017 3383 afişări Liga 1

Adrian Porumboiu spune că arbitrajul lui Ovidiu Haţegan de la meciul CFR - FCSB 1-1 a fost destul de bun, însă au existat şi unele probleme. Printre ele, fostul mare arbitru internaţional spune că golul CFR-ului nu ar fi trebuit anulat.

Derby-ul CFR Cluj - FCSB a fost pigmentat şi cu unele erori mari de arbitraj. Printre altele, Adrian Porumboiu spune că golul anulat CFR-ului pentru un presupus fault în atac a fost valabil.

”Arbitrajul a fost peste nivelul jocului, cu toate că a greşit două faze importante. În rest, n-a fost sub nivelul jocului. Au fost două reprize diferite. O primă repriză cu o dominare categorica a CFR-ului şi o a doua repriză cu o dominare categorică a Stelei. Un gol mai clar ca ăla nu cred că există. Mă rog, nu ştiu ce a fost în capul arbitrului. Este 100% o săritură perfect regulamentară”, a declarat Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

Omul de afaceri lasă de înţeles că Ovidiu Haţegan şi-a lăsat influenţată prestaţia de sentimentele pe care le-a avut la un moment dat pentru una dintre cele două echipe: ”Oricum, n-a fost o prestaţie de arbitru top class din Europa. Dacă arbitra un meci de Champions League, prestaţia lui ar fi fost mult mai bună. Ca pe mulţi alţii, şi pe el amintirile îl chinuiesc. Pe aici ar fi singura explicaţie. Sunt amintiri şi amintiri, dumneavoastră nu aveţi amintiri? Nu aţi iubit niciodată? Eu, la vârsta mea, mă mai gândesc. În interiorul dumneavoastră nu puteţi să spuneţi că nu sunteţi un pic răvăşit când o vedeţi. Golul lui CFR este perfect regulamentar. Faza de 11 metri, după opinia mea, este penalty”, a mai spus Porumboiu la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.