Karim de la Tg. Jiu! Jucătorul "inventat" de Grigoraş rămâne modest: "Nu aş da pe mine mai mult de 300 de euro"! VIDEO Golurile magice ale atacantului

22 aug 2012 2366 afişări Liga 1

Atacantul Karim Boutadjine are trei goluri pentru Pandurii şi spune că încă nu a realizat mare lucru în România

Franco-algerianul avea şase kilograme în plus când a ajuns la Târgu Jiu


Pandurii scoate jucători pe bandă rulantă. După Martinovici, Pintilii, G. Matei şi Chiricheş, Karim Boutadjine (23 de ani) este ultima vedetă care răsare la umbra coloanei infinitului. Două eurogoluri cu Oţelul au făcut din Boutadjine starul etapei a V-a din Liga I, iar preşedintele Marin Condescu aşteaptă acum ofertele de la granzii campionatului.
Franco-algerianul de 23 de ani a venit în vară de la Evian, unde n-a jucat deloc, singurele reuşite care pot fi trecute în CV venind din Liga a IV-a din Hexagon, la Noisy le Sec. "Nu m-am luat după preţ sau după faptul că nu era pregătit. Am văzut în el un stângaci veritabil, de clasă. S-a văzut din plin cu Oţelul", se mândreşte preşedintele Eugen Pârvulescu.
"A costat foarte puţin", adaugă acesta, dar Condescu pretinde că "afacerea a costat 200.000 de euro", probabil cu tot cu contractul pe trei ani al lui Boutadjine. Rugat să se autoevalueze, atacantul glumeşte: "Nu aş da pe mine mai mult de 300 de euro".

"Încă nu sunt titular!"
Francezul avea 6 kg în plus când Grigoraş l-a testat în amicale şi era încă grăsuţ când a marcat primul gol la Pandurii, în victoria cu 6-2 din prima etapă, cu "U" Cluj. Acum pare ok şi la acest capitol şi rămâne modest după ce a zdruncinat Liga I cu golurile sale fabuloase. "Nu am făcut decât să valorific efortul colegilor mei, mi-au dat nişte pase ideale. Nu mă gândesc acum să plec de la Târgu Jiu, nu mi-am câştigat nici măcar locul de titular" spune Karim, ştiind însă că vedetele şlefuite de Grigoraş la Târgu Jiu au drumul pavat spre Ghencea, exemplele fiind: Stanca, Martinovici, Pintilii, G. Matei şi Chiricheş.

"Târgu Jiu e un «superville»"
După ce a rezolvat meciul cu Oţelul, Karim a acceptat o fotografie sub Poarta Sărutului, dar numai pentru că îi place foarte mult oraşul. "Aveam altă impresie despre România, dar mi-am schimbat-o, ba chiar Târgu Jiul rivalizează cu oraşele din Franţa, este un «superville» în care este o plăcere să trăieşti şi să joci fotbal, nu-mi lipseşte nimic", dezvăluie Karim, care nu acceptă comparaţia cu celebrii săi compatrioţi. "Sunt prea mari, sunt nişte jucători colosali...Zidane este idolul meu, un jucător fabulos. De la Benzema moştenesc doar numele... Nu pot să fiu numit «Zizou de la Pandurii», poate doar «Karim de Târgu Jiu»", râde Boutadjine, noua senzaţie a Ligii I.


Oltencele sunt foarte frumoase, le admir, dar deocamdată stau departe de tentaţii, mă preocupă fotbalul
Karim Boutadjine, atacant Pandurii

Golurile lui Karim sunt ca două capodopere ale lui Michelangelo şi Leonardo Da Vinci
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

132 de minutea prins Karim în tricoul Pandurilor în acest sezon în Liga I, perioadă în care a marcat trei goluri

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.