Înregistrarea AUDIO cu care Ana Maria Prodan se apără în scandalul meciurilor trucate! "Pun toată ţara pe foc dacă mă apuc să-mi depun memoriile"

5 feb 2013 16932 afişări Liga 1

Scandalul dintre Cornel Dinu şi Ana Maria Prodan a ajuns în punctul în care "Mister" l-a acuzat pe soţul impresarei şi totodată antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, că ar fi luat parte la meciuri trucate în Germania.

În încercarea de nega acuzaţiile, Ana Maria Prodan susţine că deţine o înregistrare a unei discuţii din această dimineaţă (5.02.2013) între ea şi şi Iulian Chiriţă.

Vă prezentăm în player-ul de mai sus convorbirea integrală

Stenograma convorbirii

Ana: Alo, Chiru?
Chiriţă: Da!

Ana: Am vorbit acum cu domnul Ioaniţoaia să-mi dea numărul tău de telefon. Doream să vorbim puţin despre ce s-a întâmplat cu Dinu, Boanchiş că le-ai zis tu că Reghecampf a trântit meciul, că Miriuţă a trântit meciul că Piplica a trântit meciul. Deci fac un circ la televizor de nu-ţi vine să crezi.
Chiriţă: Mai bine că nu sunt acolo!

Ana: Dar îţi vine să crezi că face Cornel Dinu aşa ceva, un om căruia nu i-am făcut niciodată nimic.
Chiriţă: Eu am citit când ai intrat tu în dialog cu Dinu şi am ştiut că aşa o să iasă.

Ana: Dar, de ce? El m-a atacat pe mine şi pe Laur pentru că noi aveam o dispută cu Iordănescu. Adică, el s-a băgat în seamă, că nah, dacă n-are altceva de făcut. Dar acum să îl pună şi pe Boanchiş să spună că legăturile astea naş-fin nu sunt pe viaţă. Eu am zis că nu cred niciodată că Chiriţă a zis aşa ceva.
Chirţă: Eu nu am nicio treabă cu chestia asta. Eu am vorbit cu Ioaniţoaia despre nimic altceva. Eu am vorbit despre cămătari şi m***** lor, atât am vorbit cu el. Pe tine te mai aude cineva?

Ana: Nu! Sunt acasă. Nici eu nu am crezut că de-aia i-am zis lui Ioaniţoaia
Chiriţă: Eu la ziar am vorbit doar aia ce am avut de vorbit. Până atunci, eu dacă ar fi cineva să-mi dea nişte milioane atunci îmi depun memoriile, până atunci stau cuminte.

Ana: Auzi, Chirule. Dacă te sună redactorul-şef de la ProSport...
(N.r - fâşâit puternic, urmată de vocea lui Chiriţă puţin schimbată)
Chiriţă: Eu nu am să mă bag în niciun c**** de-asta să fac destăinuiri. Dacă mă apuc eu să-mi depun memoriile o să pun toată ţara pe foc. Eu nu mă apuc să mă terfelesc ca să fac tiraj lu' ProSport sau lu' Gazeta Sporturilor. Pe mine nu are la ce să mă bage pentru că eu nu am povestit şi n-am vorbit cu nimeni. Nu mă interesează chestiile astea care apar.
(N.r - se schimbă vocea din nou)
Chiriţă: Dacă am avut probleme, mi-am plătit datoriile şi problemele la toată. Restul, pe mine, să intru în circ, nu mă interesează.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.