EXCLUSIV | Steliano Filip, făcut praf: "Ce ai jucat, mă, băiatule!? Parcă ai 40-50 de meciuri la echipa naţională". Un alt dinamovist e luat în colimator: "Pe vremea noastră, nici la liga a treia nu juca"

28 sep 2017 16935 afişări Liga 1

Claudiu Vaişcovici, fost fotbalist important la Dinamo, îi critică în termeni duri pe actualii jucători care compun lotul echipei din "Ştefan cel Mare". Steliano Filip şi Katsikas au primii intraţi în vizorul lui Vaişcovici, jucători care, în opinia sa, nu ar fi jucat nici măcar în liga a treia în perioada în care el era în activitate.

"Filip se plângea că nu a fost convocat la echipa naţională. Are impresia că e mare fotbalist. Păi, ce-ai jucat, mă, băiatule? Parcă avea 40-50 de meciuri la echipa naţională. L-au convocat Iordănescu şi Daum de vreo două ori şi crede că e mare fotbalist. Katsikas? Pe vremea noastră, nici la liga a treia nu juca. Eram noi mai lenţi pe vremea aia, dar aveam o tehnicitate ieşită din comun. Acum toate echipele pun accent pe partea fizică, tactică... o fază fixă, o lovitură liberă şi poate iese ceva. Aduceţi, bă, fotbalişti la fotbal!", a declarat Claudiu Vaişcovici laProSport LIVE.

Vaişcovici spune că ce se întâmplă la Dinamo este o situaţie generală a fotbalului românesc din cauza lipsei de viziune şi a investiţiilor.

"În general, fotbalul este în groapă în România. Mai trebuie doar să aruncăm pământ peste. Ce s-a făcut în fotbal în ultimii ani? S-au construit trei-patru stadioane. Singurul care a făcut ceva a fost Hagi. Dar din păcate, el produce doar pentru România. Jucătorii pe care i-a trimis afară, s-au întors toţi", a încheiat Vaişcovici.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.