EXCLUSIV | Şeful unui service auto decide transferurile la Dinamo! E acuzat că a contribuit şi la îndepărtarea lui Mircea Rednic. FOTO&VIDEO

7 iun 2019 5205 afişări Liga 1

La Dinamo situaţia e conflictuală. Mircea Rednic a fost îndepărtat subit, s-a dorit instalarea lui Eugen Neagoe, dar suporterii au împiedicat mutarea. Cel puţin partea secundă, deocamdată. Fanii i-au arătat dragostea necondiţionată "Puriului", iar acesta a transmis: mă întorc, dar să plece Bălănescu.

Cine e Bogdan Bălănescu? E de mulţi ani în club, a trecut de la Centrul de Copii şi Juniori, la echipa secundă şi până la funcţia de secretar general, iar din aprilie omul de 44 de ani e directorul general al lui Dinamo. La nivel declarativ, Rednic şi Bălănescu nu sunt în relaţii reci, în realitate însă situaţia e diferită. Miza: transferurile!

Rednic dorea să aducă jucători din străinătate, ajutat de fiica sa Luana, iar Bălănescu voia să apeleze la alte "surse" pentru a se face achiziţiile în lot. Cel puţin două "voci" avizate explică!

"Vă spun un singur lucru, şi cred că e cel mai important. Dacă a ajuns sfătuitorul lui domnul Negoiţă să fie preşedinte, domnul Bălănescu, atunci ce puteam să mai cerem noi de la Dinamo? Degeaba suntem noi cu sufletul alături de Dinamo, atâta timp cât sfătuitorul lui Negoiţă e domnul Bălănescu... am spus tot. E un băiat foarte bun care se pricepe la făcut acte, nimic altceva.
Atâta timp cât a acceptat să ia şi bani împrumut de la Rednic, care a ajutat clubul... eu cred că Bălănescu a reuşit să câştige duelul cu Rednic. Dacă vă gândiţi bine, Bălănescu îl cam sfătuieşte pe Negoiţă odată cu venirea lui Bratu.
Lăsaţi cariera. E un om care a ajutat acest club. Domnul Bălănescu de ce nu aduce bani de acasă? Stă mai mult la service decât la club. Are un service auto. Dacă eşti preşedinte de club, stai la club să rezolvi problemele"
, a spus Dănuţ Lupu la ProSport LIVE.

Rednic - Bălănescu! "Stă mai mult la service decât la club"

A doua "voce" e cea a peluzei. "Bălănele (n.red. - Bălănescu), vrei să mai rămâi la Dinamo? Te învăţăm noi cum să faci, că tot te pricepi să sifonezi repede la presă... Ieşi în faţă şi spune aşa: Dacă Rednic nu revine la Dinamo, EU PLEC!
Iar dacă Rednic se întoarce, îţi găsim noi un post de parcagiu, că tot îţi curg balele după comisioanele lui Giovanni"
, spun cei din PCH într-o postare de miercuri seara pe pagina lor oficială de facebook (www.facebook.com/PeluzaCatalinHildan).

Astfel, plecând de la afirmaţia lui Dănuţ Lupu, am găsit service-ul respectiv. Sediul este în Pipera, firma: Barami Trading. Afacerea e deţină în co-proprietate (50%-50%) de către Mihaela Bălănescu (43 de ani) şi un israelian Arie Ronen Herbst.

Interesant este că Herbst are şi alte trei firme în domeniul consultanţei în afaceri şi al sistemelor de Securitate!

Service-ul a fost înfiinţat în 2012, are 19 angajaţi, iar anul trecut a înregistrat un profit de aproximativ 25.000 euro. Cu un an înainte, firma a beneficiat şi de un contract din bani publici în valoare de 20.000 lei de la Societatea Română de Televiziune. Aşadar, afacerea e înfloritoare!

Transferuri la Dinamo: Întâlnirea celor patru! Cine l-a trădat pe Rednic

Un alt episod tensionat între cei doi l-a dezvăluit chiar Mircea Rednic la ProSport. A descris peisajul din club, cu angajaţi, oameni ai lui Negoiţă, care-l sabotau din interior şi “sifonau” în presă informaţii confidenţiale, cu o situaţie financiară la limită şi cu un dezinteres şi o nepăsare greu de înţeles din partea patronului. "Venisem să facem programul şi mi s-a tăiat scurt, că domnul Ionuţ a decis să termine colaboarea cu mine. Dar vor câştiga ceva bani de pe urma muncii mele, ca şi data trecută..."

Foto service-ul auto al directorului general Dinamo, Bogdan Bălănescu

Fotografii: ProSport

CITEŞTE ŞI EXCLUSIV Rednic are bani de luat de la Dinamo! Suma pe care trebuie să o primească de la fosta sa echipă + dovada de maxim ataşament: ”Oricând sunt dispus să ajut. Chiar şi cu bani!”

 


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.