EXCLUSIV | Oltenii i-au stabilit obiectivul lui Mangia: "Asta vrem! Alt obiectiv nu există!" Săgeţi către FCSB: "Au concurat singuri şi au terminat pe locul 2!"

24 mai 2017 4638 afişări Liga 1

Devis Mangia este noul antrenor al celor de la CS U Craiova, iar oltenii i-au stabilit deja primul obiectiv: practicarea unui fotbal atractiv şi câştigarea titlului. Marcel Popescu, preşedintele formaţiei craiovene, a precizat şi că bugetul echipei pentru noul sezon va fi acelaşi ca cel din stagiunea recent încheiată: 5 milioane de euro.

Popescu a lăsat să se înţeleagă că la Craiova se vor face investiţii într-un mod calculat oferind drept contraexemplu pe cei de la FCSB.

"Putem confirma că bugetul clubului de anul trecut a fost de 5 milioane de euro. Situaţia se va repeta şi anul acesta. Avem un nivel de salarizare care menţine echilibrul în vestiar şi trebuie păstrat. Nu vedeţi că un singur club a cheltuit de 5-10 ori cât a cheltuit toată prima ligă şi a concurcat singur şi a ieşit pe locul secund.

Obiectivul noului antrenor este să continuăm ce am început. Noi, sezonul trecut, mai ales în prima parte a lui, am jucat un fotbal spectacol. Obiectivul la Craiova, la Dinamo, la Steaua, declarat sau nedeclarat e să fii numărul 1. Alt obiectiv nu există", a declarat Marcel Popescu la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.