EXCLUSIV | Negocierile pentru vânzarea Viitorului, pe ultima sută de metri: "Până la toamnă am putea avea un nou acţionariat!" Condiţia CAPITALĂ pusă de investitori îl vizează DIRECT pe Hagi

23 mai 2017 27340 afişări Liga 1

Cristian Bivolaru, preşedintele celor de la Viitorul, a declarat la ProSport LIVE că negocierile pentru vânzarea pachetului majoritar sau minoritar de acţiuni de la clubul care a câştigat titlul au intrat pe ultima sută de metri. Potrivit oficialului celor de la Viitorul, echipa ar putea avea un nou acţionariat până începe sezonul următor.

Bivolaru nu a dorit să dezvăluie cine sunt oamenii de afaceri cu care discută Gheorghe Hagi, dar a precizat că una dintre condiţiile de bază puse de investitori a fost ca Gică Hagi să rămână direct implicat la club.

"Suntem în negocieri avansate pentru vânzarea de acţiuni. Discuţiile sunt atât pentru pachetul majoritar, cât şi pentru cel minoritar. Există investitori străini interesaţi de fotbalul românesc. Pe Hagi nu-l deranjează dacă nu ar mai avea controlul absolut. O condiţie esenţială pusă de investitori este ca Hagi să rămână în club. Investitorii sunt europeni, dar nu sunt ruşi. Ruşii au venit atunci când i-au făcut oferta lui Hagi pentru Kazan şi erau interesaţi şi să investească în club. Până la toamnă Viitorul ar putea avea un nou acţionariat, corect. Se vorbesc multe despre investiţiile lui Hagi, pot să spun că el nu a câştigat niciun leu. Tot ce s-a luat pe transferuri de jucători, s-a reinvestit. Cred că aceasta este soluţia pentru viitorul Viitorului. Asta ne va permite să vindem maxiumum un jucător pe an", a declarat Cristian Bivolaru la ProSport LIVE.

Viitorul este un proiect demarat de Gică Hagi în 2009 prin forţe proprii. La doar 8 ani de la înfiinţarea clubului, Viitorul a câştigat titlul în Liga 1 în acest sezon.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.