EXCLUSIV | Întâlnirea secretă ce a avut loc între un oficial al lui Dinamo şi Cristi Chivu! Funcţia propusă fostului căpitan al naţionalei

27 mai 2017 10250 afişări Liga 1

Cristi Bobar, fost oficial al clubului din "Ştefan cel Mare", a declarat în exclusivitate la ProSport LIVE că pe vremea când activa în cadrul clubului Dinamo a fost mandatat de Ionuţ Negoiţă să discute cu Cristian Chivu. Fostului căpitan al naţionalei i s-a propus să preia funcţia de manager general, însă Chivu a refuzat în mod categoric.

Bobar susţine că Chivu i-a oferit şi o explicaţie: vrea să antreneze grupe de copii şi juniori, dar nu în România. De altfel, Chivu nu vrea să fie implicat în niciun proiect în fotbalul românesc, preferând să activeze peste hotare.

"Pentru fotbalul românesc, dă bine Cristi Chivu că este observator tehnic, dă bine Ionuţ Lupescu, şi el a plecat din fotbalul românesc. Am lucrat cu el la FRF, el conducea Federaţia pentru preşedintele Mircea Sandu avea acele probleme de sănătate şi toată lumea era mulţumită de modul în care conducea. Dovadă că acum este respectat de oameni grei din fotbalul mondial. Îmi pare foarte rău că Chivu nu îşi doreşte să candideze la şefia FRF, LPF, să candideze pentru posturi importante din fotbalul românesc.

În perioada în care eram la Dinamo am fost mandatat de domnul Ionuţ Negoiţă să am o întâlnire cu Cristi Chivu şi i s-a propus postul de manager general. În acel moment, Cristi mi-a spus clar că nu vrea să intre în fotbalul românesc, în niciun fel de funcţie. Probabil are şi el supărările lui şi chiar nu l-a interesat. De atunci îmi spunea că vrea să intre în sport în altă ţară, că îşi doreşte foarte mult să antreneze copii", a declarat Cristi Bobar la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.