EXCLUSIV | Îl cunoaşte perfect pe finanţatorul FCSB-ului şi i-a făcut o caracterizare uluitoare: "Gigi Becali crede că e Dumnezeul fotbalului românesc, dar nu se pricepe! El ştie să facă bani, la asta e omul dracului"

24 aug 2018 10819 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Îl cunoaşte perfect pe finanţatorul FCSB-ului şi i-a făcut o caracterizare uluitoare: "Gigi Becali crede că e Dumnezeul fotbalului românesc, dar nu se pricepe! El ştie să facă bani, la asta e omul dracului"

La ProSport LIVE, unul dintre prietenii vechi ai lui Gigi Becali i-a făcut o caracterizare uluitoare patronului FCSB. Dumitru Dragomir, fost şef al LPF, şi cel care-l cunoaşte pe Becali de zeci de ani a anunţat că omul cu bani de la echipa lui Dică nu se pricepe la fotbal, singura calitate a sa fiind flerul pentru afaceri.

"Steaua e jucăria lui. Sunt banii lui şi dacă vrea să-i vândă pe toţi de la echipă, îi vinde. El crede că Dumnezeu e doar cu el, cu nimeni alticineva, că el e Dumnezeul fotbalului românesc, dar am avut o discuţie cu el şi i-am zis că nu se pricepe

El ştie să facă bani, la asta e omul dracului, face rost de bani din orice. Mai dă şi el cu piciorul în oala de lapte şi o varsă, dar asta e.", a spus Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Fostul oficial al LPF a detaliat: De ce nu avem zece nebuni ca ăsta, ca Becali?A mai fost şi Copos,dar au venit fanii cu coliva la tribunal şi acum unde e Rapidul? Păi, alături de Copos, echipa era în cupele europene. Praful se alege dacă pleacă mâine Gigi Becali. Să vină un investitor străin? Păi, toţi vin să fure, să ne ia averile ţării.

Mai e unul ca Becali în fotbal, ca Rotaru de la craiova, câte unul la Cluj, dar sunt puţini. La noi dacă eşti român şi faci avere, te bagă la puşcărie. Becali e capitalistul numărul patru - cinci în ţara asta, dar nu se pricepe la fotbal. Dacă are echipa crede că e autoştiutor, dar nu e".

Dragomir şi Becali sunt prieteni vechi, dar s-au şi certat de-a lungul timpului.  Rămâne celebră replica în care Becali a povestit o discuţie mai aprinsă cu ex-conducătorul Ligii 1 Betano: "M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.