EXCLUSIV | Becali nu e singurul care ia hotărâri, Dică îi este ”supus” şi lui: ”Decide cu Gigi. Are licenţă de antrenor, e şcolit”

24 oct 2018 7398 afişări Liga 1

Gigi Becali decide tot ce mişcă la FCSB. Patronul ia toate deciziile, în timp ce Nicolae Dică îi îndeplineşte ordinele, după cum a declarat chiar antrenorul. Într-o intervenţie la ProSport Live, Claudiu Vaişcovici a oferit o informaţie surprinzătoare. A afirmat că Becali nu este singurul ”antrenor” de la echipă. Mihai Stoica s-ar implica şi el.

FCSB trece printr-o perioadă tumultoasă în relaţia conducere - staff  tehnic. Totul a explodat după partida de la Craiova, când Dică a declarat la conferinţa de presă că nu i se acordă sufiecientă libertate, făcând referire la patron. Becali nu a negat. A recunoscut: ”nu poate să  aibă libertate. De ce vrei să fii liber când antrenezi la Divizia C? Ca să fii antrenori trebuie să treci prin şcoala lui Gigi Becali".

Latifundiarul nu este singurul care s-ar implica. Din precizările lui Vaişcovici, Mihai Stoica are şi el un cuvânt important în conturarea echipei.

S-au stabilit nişte lucruri, rămâne cum a stabilit Gigi (n.r. referitor la discuţia dintre Becali şi Dică). El spunea că îl dă pe Dică pe două milioane, dar de ce nu spune că l-a dat afară pe Rădoi? Mirel are personalitate, nu a acceptat.

Dică e antrenor de antrenament, în timpul meciurilor Becali decide tot. El e antrenor. Are momente în care îi ies schimbările, a câştigat un meci.

MM e şi el antrenor principal. Decide cu Becali. Are şi el momente. Are licenţă de antrenor, e şcolit”, a declarat Vaişcovici la ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.