EXCLUSIV | Anunţul de ULTIMĂ ORĂ care aruncă în aer fotbalul românesc: "CS U se va muta din Craiova, nu au cum să continue! Şi Rotaru e conştient!"

25 mai 2017 28719 afişări Liga 1

Adrian Mititelu, fost patron al Universităţii Craiova, este din ce în ce mai sigur de victorie în disputa pe care o are cu CS U Craiova, actuala echipă care reprezintă oraşul în fotbalul românesc. Omul de afaceri oltean este convins că în cursul acestui an justiţia îi va dreptate şi va fi repus în drepturi, ceea ce înseamnă că Universitatea Craiova va reveni în liga a doua şi îşi va relua activitatea.

În aceste condiţii, Mititelu este de părere că CS U Craiova are două variante: fie o să dispară din peisajul fotbalului românesc, fie se va muta într-un alt oraş ceea ce înseamnă că nu va mai reprezenta Oltenia.

Mititelu l-a atacat şi pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pe care îl acuză că "a distrus naţionala Românei".

"Mizaţi pe revenirea noastră în fotbal. Cred că CS U va funcţiona în altă parte, se va muta din Craiova. Nu au cum să continue, cred că şi Rotaru este conştient în ce s-a băgat. În acest an vom revedea Universitatea Craiova în fotbalul românesc, în liga a doua. Altă soluţie nu poate da instanţa. Vom fi repuşi în drepturi.

Dacă o să am posibilitatea şi să o redevin membru al Federaţiei voi milita pentru un audit pentru a se vedea cum s-au cheltuit banii fotbalului românesc în ultimii 20 de ani. Burleanu este nepriceput total, dar de pe altă parte a prins gustul puterii. A distrus naţionala României, a făcut nişte experimente ieşite din comun care ne vor duce la dezastru", a declarat Adrian Mititelu laProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.