Duckadam nu crede în proiectul CSA: "Cine credeţi că are răbdare să investească, să aştepte ca echipa să promoveze?"

24 ian 2017 1678 afişări Liga 1

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al clubului FC Steaua Bucureşti, a declarat la ProSport LIVE că nu crede în proiectul de la CSA Steaua, pentru că niciun investitor nu ar avea răbdarea ca echipa să promoveze din Liga a 4-a sau a 5-a până în primul eşalon al fotbalului românesc.

Helmuth Duckadam este convins că se va ajunge la o împăcare între George Becali şi Armată: "Eu mai cred într-o împăcare. Miniştrii se schimbă, generalii mai ies la pensie. Cine credeţi că are răbdare să investească, să aştepte ca echipa să promoveze? În fotbalul românesc nu se mai investeşte. Domnul Talpan poate să lupte, dar una e să lupţi cu un pistol Carpaţi şi alta e să lupţi cu un Kalashnikov. Eu nu pot să cred într-un asemenea proiect", a declarat Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

FC Steaua, echipa finanţată de George Becali, a pierdut litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti. Florin Talpan, juristul CSA Steaua a insistă asupra obligativităţii clubului finanţat de către George Becali să pună imediat în aplicare decizia Curţii de Apel Bucureşti şi să schimbe numele echipei, însă precizează că regulamentul Federaţiei Române de Fotbal permite această schimbare a denumirii doar în luna iunie, ceea ce ar trebui să ducă la excluderea echipei din campionat.

 

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.