Dragomir: "Becali a luat corect Steaua! Am şi eu un document!" Actele la care face referire fostul şef al LPF au fost prezentate în EXCLUSIVITATE de ProSport şi sunt nule

19 ian 2017 13235 afişări Liga 1
Dragomir: "Becali a luat corect Steaua! Am şi eu un document!" Actele la care face referire fostul şef al LPF au fost prezentate în EXCLUSIVITATE de ProSport şi sunt nule

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a decretat joi, în emisiunea ProSport Live, că Gigi Becali a preluat în mod corect echipa de la Armată atunci când s-a făcut "tranzacţia". Dragomir a adus în sprijinul afirmaţiei sale un document despre care spune că este edificator în acest caz şi consideră că omul de afaceri din Pipera se confruntă cu probleme acum deoarece nu a avut avocaţi suficient de buni.

"Actualul patron a luat perfect corect Steaua. Chiar dacă m-am contrat cu el, a luat corect echipa. Am intrat şi eu în posesia unui document acum, orice ai face, nu ai ce să-i faci lui Becali. E un document despre preluarea Stelei, erau 8-9 semnături dintre care 7 ale generalilor. Cu Steaua nu se întâmplă nimic. Nu se va mai numi aşa pentru că va fi o hotărâre judecătorească, nu ai ce să-i faci. Becali nu a ştiut să se apere în instanţă. Problemele fotbalistice sunt cunoscute de foarte puţini avocaţi. Acum, Becali e bine pus la punct cu documentele. Dacă nu veneau câţiva colonei şi generali cu actele, Becali nu avea acele documente. Cel mai corect dintre toţi a fost Viorel Păunescu, el nu ştie să încalce legile. Nu există să încalce legile nici dacă îl împuşti. Dreptatea e de partea lui Becali chiar dacă nu-l sufăr. Când ai documente în faţă, nu ai ce să-i faci. Domnul Talpan are ceva dreptate, dar doar 5-10%. Becali nu a ştiut să se apere. Dacă se lupta cu mine, îl loveam de pereţi cu acte. Să veniţi la mine, să vă dau şi vouă documentul!“, a afirmat Dragomir, încheind pledoaria cu promisiunea făcută jurnaliştilor ProSport că le pune la dispoziţie dovezile incontestabile ale faptului că Becali e proprietarul de drept al Stelei.

„Cum să scoţi Steaua din campionat când are coeficient UEFA? Numai oamenii nebuni gândesc aşa, oameni care nu au habar de fotbal. Dacă Steaua pierde coeficientul ăsta, în următorii 30 de ani mai apare o echipă cu asemenea coeficient? Cui facem rău? Lui Becali sau ţării?", a mai adăugat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Reporterii ProSport au luat din nou legătura cu Dumitru Dragomir după emisiune şi au descoperit că Protocolul încheiat pe 7 noiembrie 1999 între AFC Steaua şi Armată, în baza Hotărârii de Guvern numărul 66 din 1999, în baza căruia echipa de fotbal trecea în administrarea unei asociaţii non-profit. 

Numai că respectivul document - pe care-l puteţi revedea în GALERIA FOTO- fusese deja prezentat deProSport în exclusivitate în data de 28 noiembrie 2016 şi, aşa cum publicaţia noastră a scris încă de atunci, a fost anulat de cabinetul Adrian Năstase prin Hotărârea de Guvern nr. 128 din 2003!

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.