Dan Petrescu şi jucătorii săi, campioni şi la golf cu piciorul! Exemplul "Bursucului": "Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieţi la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineaţa, n-am dormit deloc" | FOTO&VIDEO

21 iun 2019 1708 afişări Liga 1

Antrenorul celor de la CFR Cluj, campioana Ligii 1 Betano, Dan Petrescu, întreg stafful său, jucătorii, dar şi preşedintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilităţile tehnice la golf cu piciorul. Totul s-a precut în cantonamentul din Austria, acolo unde clujenii mai au de stat până la 30 iunie.
 
Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare...activă. Împărţiţi pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf! Dar nu în varianta tradiţională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din "arsenal" crosele şi au executat folosindu-şi picioarele  lovituri care de care mai exacte în găurile marcate pe terenul de golf din micuţul orăşel Windischgarsten.

N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziţie, glumele între coechipieri, dar şi tachinările "Bursucului", care nu şi-a scăpat din ochi jucătorii.

Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărţit de boxa  portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul.

La finalul "întrecerii", tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simţit extrem de bine şi a cerut revanşa, considerând că jucătorii l-au învins. "Aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieţii mi-au luat faţa, a trecut timpul meu... Îmi place să fac astfel de activităţi cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieţi la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineaţa, n-am dormit deloc", a spus Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

GALERIE FOTO DE LA GOLF CU PICIORUL

Ovidiu Hoban a lăudat iniţiativa antrenorul său şi a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar şi atunci când este vorba de distractie.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.