Antrenorul care nu avea un Messi care să-i dicteze schimbările, dar care se consulta cu "un comitet de jucători" | EXCLUSIV VIDEO

16 iul 2018 5397 afişări Liga 1

Vasile Miriuţă a condus echipe puternice din România, CFR sau Dinamo. La ardeleni discuta aspectele tactice cu "veteranii" vestiarului, dar susţine că nimeni nu-i impunea schimbările, aşa cum Messi a procedat cu selecţionerul Sampaoli în timpul CM 2018.
 
"Un astfel de moment, să întreb dacă să introduc un jucător nu am avut, dar la CFR discutam mult cu Camora şi cu Deac, trebuie să recunosc. Dar, vorbeam despre alte aspecte, unele tactice, pentru că trebuie să ai un comitet...aşa cum îi spun eu. Trei - patru jucători cu care să te consulţi, însă aşa să întreb dacă îl bag pe ăla sau altul nu, niciodată", a spus Miriuţă pentru ProSport, într-o intervenţie video.

Tehnicianul de 49 de ani a explicat şi de ce Messi a avut o prestaţie slabă la Cupa Mondială. "Messi nu a avut jucători de la Barcelona lângă el, un Rakitic şi ceilalţi...şi lui Messi de unul singur îi e greu".

Miriuţă a comentat faza din meciul Argentinei cu Nigeria, atunci când selecţionerul Sampaoli l-a întrebat pe Messi dacă să-l bage în teren pe Sergio Aguero.

Argentina a învins Nigeria, 2-1, s-a calificat în optimile CM 2018, dar "pumele" au fost eliminate de Franţa, 3-4.


 

Argentina a învins Nigeria, 2-1, s-a calificat în optimile CM 2018, dar "pumele" au fost eliminate de Franţa, 3-4.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.