EXCLUSIV | Prunea a dezvăluit numele celui pe care Generaţia de Aur îl vrea preşedinte la FRF: "Mulţi îl susţin! Dacă nu pleca atunci, nu ne mai trezeam pe cap cu unii plantaţi pe aici"

17 ian 2018 13001 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
EXCLUSIV | Prunea a dezvăluit numele celui pe care Generaţia de Aur îl vrea preşedinte la FRF: "Mulţi îl susţin! Dacă nu pleca atunci, nu ne mai trezeam pe cap cu unii plantaţi pe aici"

Fostul mare internaţional Florin Prunea a anunţat la ProSport LIVE strategia Generaţiei de Aur pentru alegerile Federaţiei Române de Fotbal, noul conducător urmând a fi decis la data de 18 aprilie.

"În două - trei săptămâni se va lua decizia asupra numelui. Şi Florin Prunea e pe listă! Dar, noi avem o echipă formată din oameni care au mai lucrat împreună şi care au făcut performanţă...Spre exemplu, fostul preşedinte ne-a lăsat să lucrăm, dar apoi Mircea Sandu a avut probleme de sănătate şi mai mult  Ionuţ Lupescu a condus Federaţia. Păcat că a plecat atunci, că nu ne mai trezeam pe cap cu unii plantaţi pe aici", a spus Prunea la ProSport LIVE.

Fostul mare portar a continuat: "Ionuţ Lupescu nu se teme. Sutem în contact permanent, ne vedem pe 27 ianuarie la Galaţi, iar pe 2 februarie, ne-a sunat Andone pe toţi, mergem la Hunedoara. Se dezveleşte bustul lui Mişa Klein şi facem un meci acolo. Ionuţ este preocupat, el ştie de unde ar începe dacă s-ar înhăma la o asemenea treabă. Stă se mai gândească. Ia pulsul. Mulţi îl susţin să facă acest pas. El e candidatul nostru dacă se hotărăşte. Vor fi oameni în echipa noastră care ştiu să-şi facă treaba, nu aşa cum e acum".

Florin Prunea a încheiat la ProSport LIVE: "Niciodată nu devenea Burleanu preşedinte, dacă nu era arestat Gică Popescu. Înainte de a se lua decizia, au fost unii care au spus ăla să ia doi ani, ăla să ia trei. Ei ştiau ce se va întâmpla înainte de alegeri, dar acum nu va mai fi aşa. Cine va fi candidat, va fi curat din toate punctele de vedere".


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.