SUPER FOTO & VIDEO Prezentarea ultimului model de echipament al naţionalei Brazilei

3 feb 2012 1954 afişări International

Noul echipament al Braziliei, realizat 100% din materiale reciclabile, a fost prezentat publicului. Este cel mai uşor tricou conceput vreodată, iar despre axest lucru vorbesc starurile Neymar şi Pato.

"Echipamentul brazilian este foarte cunoscut în toată lumea. Ştiu că toţi cei care joacă împotriva naţionalei Braziliei îşi doresc neapărat o victorie. Toţi jucătorii brazilieni visează ca într-o zi să îmbrace tricoul naţionalei sale. Prin asta îţi demonstrezi dragostea faţă de ţara ta şi vrei s-o aperi. Ai un orgoliu imens atunci când îmbraci un astfel de tricou, cel puţin asta simt eu. Mereu dau tot ce-i mai bun din mine când joc pentru Brazilia. Tricoul este foarte frumos realizat, foarte confortabil, îmi place mult", a spus Neymar.

"Înainte să mă îmbrac cu tricoul de la naţională şi mai ales când intru pe teren şi văd că trebuie să joc pentru ţara mea, eu sunt foarte mândru, simt o emoţie foarte mare. E un moment atât de important. Practic am ocazia să duc toată suflarea braziliană pe acel teren şi s-o fac fericită. Mă motivează foarte mult pentru că momentul este deosebit, special", a spus Pato.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.