VIDEO | Mihaela Buzărnescu, mai sexy ca niciodată, dar plină de "vânătăi". Sportiva a pus punctul pe i: "Şi o palmă e importantă"

10 apr 2019 7781 afişări Tenis

Mihaela Buzărnescu a acceptat să facă parte din campania "Voci netăcute", care este un manifest împotriva violenţei în familie. Sportiva şi-a lăsat ţinuta de tenis acasă şi s-a îmbrăcat într-o rochie elegantă, a purtat un machiaj şi a ales o coafură, care i-au scos în evidenţă trăsăturile, toate acestea pentru a puncta că femeile nu trebuie să uite cine sunt: frumoase, elegante şi respectate. 

"Am ales să fac o transformare foarte importantă pentru că în ultima vreme violenţa domestică a luat o amploare foarte mare şi nu este deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii sunt atacaţi violent şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre asta. E păcat să ne se mediatizeze şi să nu se pună punctul pe acest lucru", a declarat Mihaela Buzărnescu. 

Mihaela Buzărnescu a făcut apel către toţi cei care vor să susţină această campanie, aceştia pot dona 2 euro la numărul de telefon 8833, bani care ajung la "Casa Invicta", locaţie care adăposteşte oameni maltrataţi.

"Acesta campanie vrea să le arate tuturor persoanelor că pot fi ascultate, că este important să vorbească, să nu tacă. Şi o palmă e importantă. De la o palmă se ajunge la bătaie...", a mai spus Buzărnescu. 

La invitaţia hairstylist-ului Adrian Perjovschi, Mihaela Buzărnescu a participat la o transformare de look cu un mesaj foarte puternic. Întreaga echipă care a lucrat la proiectul "Transformări radicale" by Jovski Studio: hairstylist Adrian Perjovschi, make-up artist Madda Petcu, Styling Lucy Faur şi Foto TheStoryalist. Acesta este un proiect Talentivity.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.