VIDEO | Amănunte scandaloase din incidentul în care Djokovic a speriat un copil de mingi. Înjurătura greu de reprodus a sârbului

7 apr 2015 3203 afişări Tenis
  • Novak Djokovic (Serbia) a răbufnit dumincă seară, în timpul finalei de la Miami, arătând un comportament nedemn de un lider mondial.

După ce a pierdut setul doi în faţa lui Andy Murray, sârbul a strigat către tribună, zmucind prosopul din mâinile copilului de mingi. Copilul s-a speriat de moarte, chiar dacă nu a înţeles ceea ce Novak a spus. La câteva zile de la incidentul de duminică, s-a aflat că Djokovic a înjurat în limba sârbă către tribună: "Sugi p..., maimuţă", au fost cuvintele dure ale celui care a câştigat finala cu 7-6(3), 4-6, 6-0.

Nole s-a aşezat apoi în scaunul de odihnă, moment în care arbitrul de scaun l-a avertizat pentru comportament nesportiv. Reacţia lui Djokovic a fost la fel de zgomotoasă: "De ce mă avertizezi? Nici măcar nu ai înţeles ce am zis"!

La finalul partidei, Novak a regretat momentul, susţinând faptul că un om din loja sa a fost ţinta ieşirii nervoase: "Vreau să vorbesc despre momentele neplăcute prin care am trecut în meciul cu Andy. După ce am pierdut al doilea set, am ţipat către loja mea, în semn de frustrare. Am văzut reluarea şi, din păcate, copilul de mingi s-a aflat în mijlocul incidentului. Îmi pare foarte rău şi regret că el a fost acolo. Nu am avut nicio intenţie să îl rănesc sau să-l sperii în vreun fel. Sunt sigur că el ma va ierta, îi cer scuze sincere. De asemenea, ca părinte, îmi pasă foarte mult de copii şi vreau să le cer scuze şi părinţilor săi pentru această situaţie. Nu aş dori ca şi copilul meu să păţească ceva asemănător. Ca sportiv profesionist înveţi să-ţi controlezi aceste ieşiri, dar stresul a fost foarte mare, cu o căldură insuportabilă şi cu Andy care m-a împins la maximum", a spus cel care a intrat în istorie ca primul jucător care a câştigat de trei ori dubla Indian Wells - Miami.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.