VIDEO | "Totul despre colegele mele" cu Simona Gherman. "I-am băgat placa în părul umed şi sfârâia". Avionul şi turnul de control, balconul preferat şi farsa de la miezul nopţii

31 dec 2016 3840 afişări Scrima
  • Simona Gherman, medlaiată cu aur cu echipa de spadă feminin, la Rio, a fost invitată la emisiunea Pro Sport Live, unde a răspuns, printre altele, şi întrebărilor de la rubrica „Totul despre colegele mele”. Alături i-au fost fetiţa Teodora (2 ani) şi soţul Dragoş, fost handbalist la CSA Steaua.

“Eu am plecat la aceste Jocuri Olimpice cu o mare teamă de atentate. Noi, din 2010, avem competiţii în fiecare an în Rio. Cam ştiam pe acolo. Mersesem şi la Statuia lui Iisus din Rio. În favele nu, pentru că speriată sunt de atunci, dar acum mi-a fost foarte, foarte teamă de atentate. Au mai fost nişte ştiri cu nişte sportivi prinşi, sechestraţi, duşi la bancomat să scoată...

M-am speriat şi mai tare şi le-am spus fetelor <<De acum, eu nu mai ies!>>. Asta după finală. Până atunci oricum nu am ieşit, pentru că aveam antrenamente în fiecare zi şi nu aveai cum să ieşi, iar după finală m-am liniştit de tot şi le-am spus fetelor <<Acum am luat aurul olimpic. Mai am o singură dorinţă: să ajung acasă sănătoasă, la familia mea.>> Am stat cam două săptămâni în balconul camerei”, a declarat Simona Gherman.

Ana Maria Popescu:De Ana mă leagă nişte amintiri, de când eram junioare. Îmi aduc aminte că eram la Satu Mare şi voia să se vopsească şi binînţeles că am mers noi şi am cumpărat vopsea şi am vopsit-o eu. Nu vreţi să ştiţi ce a ieşit şi după să o şi coafez. Şi i-am băgat placa de în părul umed şi sfârâia părul. Vă daţi seama, placa de păr încinsă pe un păr umed cum era. Şi ea a râs atunci.

Simona Pop:Este mezina, de opt ani de zile suntem împreună, chiar nouă ani. Ea a povestit faza cu turnul de control. Eu eram în avion când trebuia să aterizăm la Rio, cu doi ani în urmă mi se pare. Aţipisem şi vedeam o luminiţă şi nu înţelegeam ce e şi îi zic <<Măi, Simona, ce e luminiţa aia?>>  La care ea, foarte relaxată <<Aaa, turnul de control>>. Mă gândeam, intrăm în el? Ce facem? După mi-am dat seama că era lumina de la aripă. Dar, somnoroase, după atât drum şi astea... comic”.

Loredana Dinu: “Eu sunt cea care e mereu pusă pe şotii. Eu mă puneam la somn mai devreme decât ea şi îi spuneam <<Gata, Loredana, te rog frumos, eu vreau  să dorm>> Şi ea se mai uita pe telefon, în linişte, să nu mă deranjeze, cu lumina stinsă, concentrată să nu facă gălăgie. Şi, bineînţeles, că încep eu să ţip după cinci minute şi se sperie. Mereu o sperii. Când mai iese din duş. Ea adoarme mai greu...”.  

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.