VIDEO Fanii Rapidului urăsc Steaua şi la un meci de polo U 17! Au umplut cu gunoaie bazinul şi au făcut aerul irespirabil la Floreasca! Copiii s-au retras la vestiare

24 ian 2013 11153 afişări Polo

Între două gesturi de afecţiune faţă de echipa iubită, fanii Rapidului au timp să se dea şi în stambă în perioadă intercompetiţională. Plictisiţi de pauza prelungită a Ligii I, suporterii giuleşteni s-au dus la Bazinul Floreasca, la un meci de junior U17, disputat între CSS 3 Steaua şi Rapid Bucureşti.

După două reprize în care s-au comportat ireproşabil, aşa cum o fac şi la meciurile favoriţilor, aceştia s-au schimbat la faţă în timpul părţii a treia, la scorul de 5-5. Fanii rapidişti au aprins torţe şi au făcut ca atmosfera din sală să devină irespirabilă. Mai mult, fanii au aruncat în apă tombroanele de pe marginea bazinului, iar părinţii copiilor s-au văzut nevoiţi să se retragă alături de odrasle la vestiare.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 5-5 şi nu a mai fost reluat, iar următorul joc a fost amânat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.