VIDEO EXCLUSIV - Eva Tofalvi: "Dacă nu trăgeam al patrulea foc pe lângă..."

10 feb 2014 3191 afişări JO 2014 Soci

Eva Tofalvi s-a clasat pe locul 22 la proba de sprint din concursul de biatlon din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci (Rusia). Eleva lui Simon Marton a obţinut cel mai bun rezultat al României după patru zile de concurs.

Pe primul loc s-a clasat Anastasia Kuzmina, din Slovacia, cu timpul 21:06.8. Kuzmina a obţinut medalia de aur în această probă şi la ediţia din 2010 a JO. Argintul a fost câştigat de sportiva rusă Olga Viluhina, la 19 secunde şi 9 zecimi de învingătoare, iar poziţia a treia a fost ocupată de Vita Semerenko (UCR), la 21 de secunde şi 7 zecimi.

"Dacă nu trăgeam al patrulea foc pe lânga... altceva ar fi fost. Dar în ultimul timp numai aşa gresesc. 30 de secunde plus 150 de metri... Iar după acea ratare, când pleci la deal, simţi! Contează foarte mult în desfăşurarea ulterioară a cursei pentru că turul e foarte greu", a spus imediat după cursa de ieri Eva pentru ProSport.ro

Sportiva din Harghita va participa marţi în proba de urmărire, 10 km.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.