EXCLUSIV | Retrasă din naţională, Oana Manea a căzut pe gânduri după ce le-a văzut pe tinerele din lot: "Era nevoie de 3 jucătoare cu experienţă". Ce îi reproşează lui Ambros Martin după eliminarea de la Mondial: "Poate nu trebuia să facă asta"

12 dec 2017 8836 afişări Comentează şi tu Handbal
EXCLUSIV | Retrasă din naţională, Oana Manea a căzut pe gânduri după ce le-a văzut pe tinerele din lot: "Era nevoie de 3 jucătoare cu experienţă". Ce îi reproşează lui Ambros Martin după eliminarea de la Mondial: "Poate nu trebuia să facă asta"

Oana Manea, handbalistă legitimată la CSM Bucureşti şi fostă jucătoare în naţionala României, a tras concluziile a doua zi după ce naţionala lui Ambros Martin a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Germania.

Cehia a eliminat România la ultima fază a meciului, iar tristeţea a învăluit lumea handbalului românesc. Retrasă anul trecut din naţională, Oana Manea a vorbit la ProSport Live despre eşecul de la Campionatul Mondial: "Sincer, nu ştiu pe ce să pun... Oboseală, lipsa de concentrare. Ăsta e sport de echipă, e nevoie de toată echipa. Aveam un culoar favorabil. Victoriile aduc victorii. Am zis înaintea jocului că va fi un meci foarte greu. Şi anul trecut ne-am chinuit cu Cehia, le-am bătut la trei goluri. Aseară au demonstrat că au tărie de caracter mai mare decât a noastră".

Pivotul a comentat şi deciziile lui Ambros Martin din partida de tristă amintire cu Cehia: "Poate că nu trebuia să se ceară time-out când fetele erau pe val şi aveau trei goluri avans, dar nu vreau să comentez deciziile antrenorului. Este clar o cădere psihică. Şi-au pus baza în Cristina Neagu că poate, poate. Ar trebui să o clonăm. A încercat să le motiveze mereu pe fere, dar şi ea are dureri la umăr, a acuzat oboseală... Nu aş vrea să comentez modul în care s-a făcut selecţia".

Oana Manea a căzut pe gânduri şi pare că regretă decizia e a nu participa la acest Campionat Mondial"Nu ştiu, eu am vorbit cu Ambros şi i-am spus că vreau să mă retrag din motive personale. Acum, dacă stau să mă gândesc, era nevoie de două, trei jucătoare cu experienţă. Nu poţi să schimbi dintr-o dată toată echipa, să aduci tineret şi să faci ceva "wow". Nu regret că m-am retras din naţională", a declarat Manea la ProSport Live

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.