VIDEO EXCLUSIV cu Sandra Izbaşa | Q&A în 50 de secunde: IPhone sau Samsung, Facebook sau Twitter, Messi sau Ronaldo, dormitor sau bucătărie?

8 feb 2016 81295 afişări Comentează şi tu Gimnastica
VIDEO EXCLUSIV cu Sandra Izbaşa | Q&A în 50 de secunde: IPhone sau Samsung, Facebook sau Twitter, Messi sau Ronaldo, dormitor sau bucătărie?

E vorba de sinceritate. De alegeri. De viteză de reacţie. Şi de spontaneitate. Nu mai ai cum să te întorci asupra unui răspuns.

La fel cum nu mai poţi să iei de la capăt o diagonală. Sau un element în care ţi-ai pus toată puterea pentru a-l duce la capăt fără cusur. Dar cu un zâmbet ce poate lumina un studio întreg, ochi captivanţi şi inflexiuni ale vocii, o dublă campioană olimpică îşi poate spune parcă jumătate din viaţă oferind câteva răspunsuri ce-i scot în evidenţă trăsăturile de personalitate.

Un Q & A desfăşurat pe repede înainte. Sandra Izbaşa (25 de ani) îşi trece mâna prin păr, trage în aer în piept exact ca înaintea ultimei sărituri care i-a adus aurul la Londra şi cuprinde cu privirea obiectivul camerei video. Îşi încordează auzul şi aşteaptă întrebările. Ce urmează... Delectataţi-vă sau zâmbiţi după cum şi cât vă e pofta urmărind interviul fulger realizat de ProSport.


Sandra Izbaşa, dublă medaliată cu aur şi dublă medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice a declarat vineri, la ProSport LIVE, că va încerca să devină antrenoare şi îşi doreşte să se ocupe de o grupă de junioare în cadrul clubului Steaua.

"Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanţă. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Mi-aş fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obişnuit pe toţi. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compară cu pregătirea pentru alte competiţii. Bellu şi Bitang m-au înţeles, mi-au respectat decizia. Frica de eşec nu a cântărit în decizia mea, niciodată nu m-am gândit 'Doamne, dacă o să ratez?!'. Părinţii m-au încurajat, nu poţi să faci o viaţă întreagă gimnastică de performanţă. În momentul de faţă nu m-am hotărât dacă o să fac deplasarea lui Rio, alături de echipă. Dacă nu voi face deplasarea, cu siguranţă le voi susţine din faţa televizorului", a declarat Sandra Izbaşa la ProSport LIVE.

Sandra Izbaşa este dublă campioană olimpică (2008 şi 2012) şi s-a retras după Campionatele Mondiale din Antwerp (Belgia) care s-a desfăşurat în perioada 30 septembrie - 6 octombrie. Sportiva anunţase în octombrie 2015 că a revenit la antrenamente.


O gimnastă, JOS PĂLĂRIA!


Un şpagat în aer, la ultima vacanţă a Sandrei, luna trecută, în Germania

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.