VIDEO | Filmul primei etape la Carpathian MTB Epic 2017: doi slovaci încadrează reprezentantul României pe podium, la Elite masculin. Clasamentele celor cinci categorii de concurs

22 sep 2017 627 afişări Ciclism

Prima etapă de la Carpathian MTB Epic 2017 s-a încheiat, vineri, cu victoria riderului din Slovacia, Tomas Visnovsky (24 de ani), la categoria Elite, a concurenţilor profesionişti. La capătul unei zile în care dificultatea traseului a fost dublată de condiţii meteo dificile, cu averse, ceaţă şi frig, podiumul a fost completat de reprezentantul României, Arpad Kelemen (34 de ani) şi tânărul Matej Ulik (20 ani, Slovacia).

Top 10 la categoria Elite, masculin: 22 dintre cei 25 de rideri au ajuns la finiş

Top 10 categoria Elite, feminin

Competiţia de elită de la feminin a adus la start zece amatoare de mountain bike, iar podiumul a fost împărţit de ţările care au trimis câte trei sportive la competiţia de la Cheile Grădiştei. Janka Keseg Stevkova a completat dubla pentru Slovacia la Elite: s-a impus în faţa reprezentantelor Ucrainei, Krystyna Konvisarova si Hanna Verheles.

4-Day Challenge a fost deschisă şi sportivilor amatori - două categorii la masculin şi una la feminin

Top 10 la categoria masculin 19-39 de ani. 17 rideri din 18 au trecut linia de finiş

Feminin: două sportive au luat startul la categoria + 19 ani

Masculin +40 ani: toţi cei 13 participanţi au ajuns la finiş

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.